Etusivun ajankohtaista nostot

Tutustu chydisläiseen: Terhi Pelto-Arvo

Kokkolan yliopistokeskus on tiivis, monitieteinen yhteisö, jonka väki edustaa kolmea yliopistoa. Meillä työskentelee monipuolisia aikuiskoulutuksen ammattilaisia. Esittelemme nyt heistä yhden!

Infotilaisuus kasvatustieteen perusopinnoista 16.8.2022
16.08.2022 klo 17.3019.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius (Talonpojankatu 2B, Kokkola), Ulappa-sali,

Kokkolan kaupunki on yhdessä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kanssa perustamassa kasvatustieteen perusopintojen (25 op) opintoryhmän Kokkolaan lukuvuodelle 2022–2023. Tervetuloa kuulemaan opinnoista ja opintoryhmästä! Tilaisuudessa kerrotaan myös varhaiskasvatuksen tutkintokoulutukseen hakemisesta.

Yhteiskuntatieteellinen seminaarisarja syksyllä 2022
06.09.2022 klo 17.0019.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius,

Tervetuloa kaikille avoimeen yhteiskuntatieteelliseen seminaariin! Yliopistokeskuksessa aloitetaan syksyllä 2022 kuukausittainen seminaari, jossa keskustellaan yhteiskunnallisista kysymyksistä tieteen teorioiden ja tutkimuksen tukemana.

Ekokampus-hankkeen päätösseminaari 15.9.2022
15.09.2022 klo 13.3016.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius (Talonpojankatu 2B, Kokkola), Ulappa-sali,

Save the date: Ekokampus-hanke on tulossa päätökseen. Ekokampus-esiselvityshankkeessa on kartoitettu sitä, miten Kokkolan Kampusalue tulevina vuosina vastaa ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin toimintaympäristössään.

Kun ääni ratkaisee – algoritmi oppii tunnistamaan uhanalaiset eläinlajit

Moni yritys tarvitsee tietoa uhanalaisten eläinlajien elinalueista ympäristölupia varten. Ääneen perustuva langaton seuranta tuo kaivattua tehokkuutta paikannukseen. Älykkäitä ympäristömittauksia tutkiva ja kehittävä YMPYRÄ-hanke on ollut tuottamassa uutta, tarkkaa seurantateknologiaa, jolla varmistetaan kaivostoiminnan ympäristöystävällisyyttä.

Avoin työpaikka: Asiantuntija

Etsimme Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukseen asiantuntijaa ajalle 1.8.2022–31.7.2024. Tehtävä sijoittuu Kokkolaan. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat alueellisen vaikuttavuuden kehittämiseen liittyvän OKM-rahoitteisen projektin ja sen osakokonaisuksien hallinnolliset tehtävät, kokonaisuuden hallinta ja raportointi yliopistokeskuksen johdolle. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. tukea yliopistokeskuksen johtoa YVV-toiminnassa, laatia selvityksiä, tutkimuksia ja raportteja, osallistua projektitoimintaan sekä materiaalien tuottamiseen. Lue lisää!

CarboTech-hankkeen webinaari 24.5.2022
24.05.2022 klo 12.0013.00

Oulun yliopiston kestävän kemian ja prosessimetallurgian tutkimusyksiköiden kolmevuotinen tutkimushanke paneutui biomassapohjaisiin hiiliapplikaatioihin.

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus

Taloussosiaalityön täydennyskoulutus vahvistaa sosiaalialan ammattilaisten osaamista taloussosiaalityössä ja lisää aiheen tunnettavuutta alueella. Hae nyt maksuttomaan täydennyskoulutukseen! Koulutus on OK Työmarkkinoilla -hankkeen järjestämä ja osa kuntakokeilua.