Etusivun ajankohtaista nostot

Kokkolan Chydenius-seminaari 2021 | Chydenius-seminariet i Karleby 2021
07.08.2021 klo 13.0017.00 Kokkolasali Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja verkkoseminaari,

Chydenius-seminaari on Anders Chydenius -säätiön 20-vuotisjuhlaseminaari ja osa Suomen puheenjohtajuutta Pohjoismaiden ministerineuvostossa. Seminaarin järjestää Anders Chydenius -säätiö yhteistyössä Kokkolan kaupungin, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Demokratiaverkosto 21:n kanssa.

Hyvää kesää, toivoo avoimen yliopiston väki

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston toimistot hiljenevät kesälomien ajaksi 28.6.–30.7.2021. Kesän aikana on tarjolla paljon mielenkiintoisia opintoja, joita voit opiskella itsenäisesti.

Pohjoismainen Chydenius-seminaari keskustelee osallistavasta kaupungista ja kasvusta

Vuonna 2021 Kokkolan Chydenius-seminaari järjestetään lauantaina 7. elokuuta (klo 13–17). Teemana on ”Osallistavat kaupungit – avaimena osallistavaan kasvuun?”. Tänä vuonna seminaari on osa Anders Chydenius -säätiön 20-vuotisjuhlavuotta ja osa Suomen puheenjohtajuutta Pohjoismaiden ministerineuvostossa. Kaksikieliseen ja simultaanitulkattuun seminaariin voi osallistua myös etänä – niin Suomesta kuin Ruotsista.

Yhdessä kehittäen ja tutkien -seminaari 3.9.2021
03.09.2021 klo 08.3015.45 Ilmoitetaan myöhemmin,

Yhdessä kehittäen ja tutkien -kehittämisseminaari järjestetään perjantaina 3.9.2021. Kokkolan kaupungin sivistystoimi ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius järjestävät vuosittaisen tapahtuman yhdessä ja se on suunnnattu varhaiskasvatuksessa, opetuksessa ja muutoin lasten ja nuorten kanssa toimiville. Ilmoittaudu 15.8. mennessä.

Avoin työpaikka: yliopistonlehtori, kasvatustieteet

Yliopistonlehtorin työntekopaikka on Kokkola. Kasvatustieteen yksikkö kouluttaa asiantuntijoita luokanopettajan, varhaiskasvatuksen ja erityispedagogiikan aloille. Yliopistonlehtorin tehtävänä on vastata osaltaan luokanopettajakoulutuksen tutkimusperustaisesta opetuksesta, ohjauksesta ja yhteisöllisestä kehittämisestä.