Etusivun ajankohtaista nostot

Systeeminen työote sosiaalityön urapolulla -opinnot toteutetaan myös ensi lukuvuonna!

Systeeminen työote sosiaalityön urapolulla –opintokokonaisuus täydennyskoulutuksena toteutetaan uudelleen 2023-2024-lukuvuoden aikana. Kaikki opintojaksot ovat pääosin suoritettavissa ajasta ja paikasta riippumatta siten, että ne on mahdollisuus opiskella joustavasti ja työelämälähtöisesti oman aikataulun mukaan verkkovälitteisesti. Ilmoittautuminen alkaa 1.6.

Valmennus vihreän siirtymän muutospaineita kohtaaville yrityksille

Seuraava askel -muutosvalmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa. Valmennus on tarkoitettu erityisesti energiantuotannon murroksessa muutospaineita kohtaaville keskipohjalaisille mikro- ja pk-yrittäjille sekä alkutuotannossa työskenteleville.

Aikuisena opiskelijavaihtoon ulkomaille

Sosiaalityön maisteriopiskelijat Lumi Sammallahti ja Maria Gnosspelius ovat matkalla Intiaan. Saamme kuulla Marian reissusta Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen Instagram-storyista tulevan viikon ajan ja Lumin opiskelijavaihdosta myöhemmin blogikirjoituksista.

Hyvinvointialueiden aikuissosiaalityössä tarvitaan nyt vaikuttavia menetelmiä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen koordinoima tutkimus toteutettiin yhdessä viiden keskisuomalaisen ja keskipohjalaisen kunnan tai kuntayhtymän aikuissosiaalityön kanssa. Tutkimus tuotti tietoa siitä, mikä estää ja mikä edistää aikuisten sosiaalipalvelujen vaikuttavuutta hyvinvointialueilla. Tutkimuksen tuloksina on julkaistu konkreettiset mallinnukset neljään aikuissosiaalityön menetelmälliseen tarpeeseen.

Hae kansainväliseen kemian maisteriohjelmaan ja opiskele Kokkolassa

Kevään ensimmäinen yhteishaku on käynnissä 4.-18.1.2023. Kokkolassa opiskeltava englanninkielinen Chemistry of Sustainable Processes and Materials -maisteriohjelma on mukana haussa. Koulutus antaa kansainvälisen osaamisen ja monipuolisen valmiuden teollisuuden asiantuntijatehtäviin ja tutkimustehtäviin. Opinnot alkavat syksyllä 2023.