Etusivun ilmoittaudu nostot

Seuraava askel -muutosvalmennus yrityksille Keski-Pohjanmaalla

Muutosvalmennuksen kokonaisuus on tarkoitettu erityisesti vihreän siirtymän muutospaineita kohtaaville mikro- ja pk-yrittäjille sekä alkutuotannossa työskenteleville keskipohjalaisille. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa.

WinIT - Naisten aamukaffIT 21.2.2023

Tilaisuus on tarkoitettu naisille, jotka harkitsevat IT-alan korkeakoulutukseen hakeutumista, alanvaihtoa IT-alalle tai ovat muuten kiinnostuneita aiheesta.

CarboTech-hankkeen webinaari 24.5.2022
24.05.2022 klo 12.0013.00

Oulun yliopiston kestävän kemian ja prosessimetallurgian tutkimusyksiköiden kolmevuotinen tutkimushanke paneutui biomassapohjaisiin hiiliapplikaatioihin.

Kokkolan Chydenius-seminaari 2021 | Chydenius-seminariet i Karleby 2021
07.08.2021 klo 13.0015.30 Kokkolasali Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja verkkoseminaari,

Chydenius-seminaari järjestetään elokuussa hybridimuotoisena. Tapahtuman aiheena on ”Osallistavat kaupungit – avaimena osallistavaan kasvuun?” ja se on myös Anders Chydenius -säätiön 20-vuotisjuhlaseminaari ja osa Suomen puheenjohtajuutta Pohjoismaiden ministerineuvostossa.

Maksuttomat koulutuspalvelut

Oletko työnhakija? Tai mietitkö tulevaisuuttasi työelämässä? Ota haltuun yliopistokeskuksen maksuttomat palvelut, joilla kehität osaamistasi ja pääset työurasi uuteen alkuun. Voit osallistua erilaisiin koulutuksiin ja saada ohjausta ura- ja opintosuunnitteluun.