Nyt tarvitaan osaajia: hae yhteishaussa kemian maisteriohjelmaan

Kevään ensimmäinen yhteishaku on käynnissä 3.-17.1.2024. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukseen voi tässä haussa hakea yhteen tutkintokoulutukseen: Chemistry of Sustainable Processes and Materials -maisteriohjelma, Oulun yliopisto.

Englanninkielinen Chemistry of Sustainable Processes and Materials on Oulun yliopiston hakukohde. Maisteriohjelmaan sisään päästyään voi valita suorittavansa opinnot Kokkolassa. Haku tapahtuu Opintopolku-palvelun kautta.

Koulutus antaa kansainvälisen osaamisen ja monipuolisen valmiuden teollisuuden asiantuntija- ja tutkimustehtäviin. Maisteriohjelma käynnistyy syksyllä 2024, ja se on suunniteltu suoritettavaksi kahdessa vuodessa. Ohjelman suoritettuaan saa Oulun yliopiston Teknillisen tiedekunnan myöntämän Master of Science -tutkinnon.

Osaajia tarvitaan

– Ylempään M.Sc.-tutkintoon johtava koulutus sopii hyvin kemiantekniikan (tai vastaavan) ammattikorkeakoulututkinnon tai alemman yliopistotutkinnon suorittaneille hakijoille, kertoo Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen soveltavan kemian yksikköä johtava Oulun yliopiston professori Ulla Lassi.

Maisteriohjelma on suunniteltu työssä käyvät huomioon ottaen; joustavat oppimisympäristöt mahdollistavat hyvin etäopiskelun. Maisterivaiheen opintopolku on suunniteltu mahdollistamaan yksilölliset opintopolut opiskelijan oman mielenkiinnon mukaan.

Kokkolan seudulla asuvat opiskelijat suorittavat opintojaan opintosuunnitelman mukaan joustavia oppimisympäristöjä hyödyntäen ja tekevät tentit Kokkolassa. Laboratoriotyöt tehdään Kokkolassa sijaitsevissa laboratorioissa tai työnantajan tiloissa.
– Nyt jos koskaan kannattaa opiskella, osaajista on valtava pula nyt ja tulevina vuosina Kokkolan alueen teollisuudessa, sanoo Lassi.

Lisätietoja

Ulla Lassi, ulla.lassi@oulu.fi, +358 40 0294 090

Haku kemian maisteriopintoihin 3.-17.1.2024, lue lisää koulutuksesta:

Hae opintopolussa 17.1. mennessä