Varaa oma ohjausaikasi etäohjauspäivästä

Haaveiletko yliopistotutkinnosta? Etsitkö vielä omaa suuntaasi? Varaa nettilomakkeella oma ohjausaikasi etäohjauspäivästä ja kysy kaikki sinua opiskelussa mietityttävät kysymykset. Etäohjausta on tarjolla useamman kerran vuodessa kaikille opinnoista Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella kiinnostuneille.

Etäohjauksessa saat tukea opintojen suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi liittyen Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen tarjoamiin kandidaatti- ja maisteriohjelmiin ja niissä opiskeluun. Varaa nettiajanvarauksella henkilökohtainen ohjausaikasi sinua kiinnostavan koulutusalan ohjaajalta ja kysy ne kysymykset, jotka sinua opiskelun aloittamisessa mietityttävät. Ohjaus on avointa ja maksutonta kaikille opinnoista kiinnostuneille.

Ohjausaikoja on tarjolla klo 15 ja 17 välillä. Ohjausajan kesto on noin 20 minuuttia ja ohjaus toteutetaan puhelimitse. Ajanvaraus avataan noin kaksi viikkoa ennen etäohjausta, ja se sulkeutuu pari päivää ennen ohjauspäivää.

Varaa ohjausaika alla olevasta linkistä. Seuraavat ohjauspäivät ovat:

  • Ti 12.3. Etäohjauspäivä (ilmoittautuminen on käynnissä)

Kerro ilmoittautuessasi mistä koulutusalasta olet kiinnostunut ja millaisia kysymyksiä sinulla on opintoihin liittyen, niin osaamme varata aikasi sopivimmalle ohjaajalle. Voit varata ajan, vaikket vielä tietäisi omaa koulutusalaasi – pohditaan sitä yhdessä.

Varaa ohjausaika tästä linkistä >>

Tutkinto-ohjelmia yliopistokeskuksessa on kuusi: Jyväskylän yliopiston sosiaalityön ja tietotekniikan maisteriohjelmat, luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma sekä varhaiskasvatuksen opettajan kandidaattiohjelma, Vaasan yliopiston kauppatieteiden ja Oulun yliopiston kemian maisteriohjelmat.

Lisätietoa opiskelusta Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella löytyy täältä >>