Seuraava askel -muutosvalmennus yrityksille Keski-Pohjanmaalla

Muutosvalmennuksen kokonaisuus on tarkoitettu erityisesti vihreän siirtymän muutospaineita kohtaaville mikro- ja pk-yrittäjille sekä alkutuotannossa työskenteleville keskipohjalaisille. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa.

Seuraava askel -muutosvalmennus on

  • ajasta ja paikasta riippumaton verkkovalmennuskokonaisuus, johon osallistuminen on mahdollista alkaen 12.4.2023 ja jatkuen vuoden 2023 loppuun
  • osallistujille maksuton
  • osa laajempaa Mecco-hanketta

Kenelle?

Seuraava askel -muutosvalmennus on tarkoitettu kaikille keskipohjalaisille mikro- ja pk-yrityksien henkilökunnalle. Valmennukseen voivat osallistua myös muut yksityishenkilöt, jotka ovat kohdanneet muutospaineita vihreän siirtymän takia.

Milloin?

Muutosvalmennus toteutetaan monimuotoisena vuoden 2023 aikana siten, että osallistuminen on mahdollista joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Valmennuksen sisältö

Seuraava askel -muutosvalmennus koostuu kolmesta erillisestä osiosta. Kokonaisuuden tarkoitus on auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään yksilöllisen jatkuvan oppimisen merkitys muutostilanteessa. Valmennuksessa läpikäydyt osiot ohjaavat yksilöllisten osaamistarpeiden äärelle ja tarjoavat valmennuksen jälkeen konkreettisia välineitä selvitä eteenpäin vihreän siirtymän rakennemuutoksessa.

Ensimmäinen osio: Tulevaisuuden mahdollisuudet

  • Ajasta ja paikasta riippumaton verkkovalmennus
  • Tavoitteena on lisätä uskoa tulevaisuuteen ja antaa työkaluja muutoksen ymmärtämiseen, hallintaan ja siinä selviytymiseen.
  • Muutosvalmennuksen ensimmäisen osion toteuttajana on Valmennustalo Virta.

Toinen osio: Toimenpiteitä tulevaisuuden työllistymiseen ja työllistämiseen

  • Ajasta ja paikasta riippumaton verkkovalmennus
  • Tavoitteena on luoda kokonaisvaltainen kuva erilaisista uusista työllistymis- ja työllistämismahdollisuuksista ja tuoda esille konkreettisia toimenpiteitä näiden  saavuttamiseksi.
  • Muutosvalmennuksen toisen askeleen toteuttajina ovat yrityskehittäjät Kosek, Kaustisen seutukunta, Yrityskannus.

Kolmas osio: Uudet kouluttautumismahdollisuudet ja henkilökohtainen uravalmennus

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä. Saat paluuviestinä linkin ja koodin antamaasi sähköpostiin. Valmennus on osallistujille maksuton.

Lisätietoa

Lisätietoa koulutuksesta antaa Seppo Penttilä

Mecco-hanke toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman toimintalinjasta 4. Koulutus, ammattitaito ja elinikäinen oppiminen (ESR). Hankkeen päärahoittaja on Keski-Suomen ELY-keskus. Hanke toteutetaan Jyväskylän yliopiston Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Vaasan yliopiston yhteishankkeena.

logot_vaaka_mecco.png