Tietotekniikan oppimissivusto entistä käyttäjälähtöisempi

Informaatioteknologian yksikön koulutus- ja projektitoimintaan keskittyvä sivusto cinetcampus.fi on saanut uudistetun ulkoasun. Tietotekniikan maisteriopintojen opiskelijoiden päivittäisessä käytössä oleva sivusto toimii oppimateriaalin ja luentovideoiden jakoalustana, mutta myös projekti- ja tutkimustoiminnan tiedotuskanavana.

- Uutta sivustossa on, että tuomme siellä projektit ja tutkimuksemme näkyviin sovellusalojen näkökulmasta. Sivustolta saa siis helposti yleisnäkemyksen esimerkiksi IoT:n soveltamismahdollisuuksista omalle alallesi, taustoittaa päivitystä informaatioteknologian yksikön tutkimuskoordinaattori Mikko Myllymäki.

Opiskelijoille sivusto toimii oppimisalustana, josta löytyy opiskeluun liittyvät asiat, mutta myös tieto informaatioteknologian yksikön projekti- ja tutkimustoiminnasta.

- Kun sivusto on kaikille avoin suurimmilta osin, toimii se myös hyvänä paikkana yhteiskunnalliselle vuorovaikutukselle. Nyt jokaisella on mahdollisuus käydä etsimässä meidän tuottamaamme uusinta tietoa aihealueeseen liittyen, jatkaa Myllymäki.

Lisätietoa

Mikko Myllymäki, tutkimuskoordinaattori, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius