IoT-seminaari - Tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet

  • Avainsanat etusivu
  • Aika 07.09.2023 klo 12.3016.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2B
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero +358 50 473 6669
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautumiset viimeistään 3.9. mennessä.

IoT-seminaari - Tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet

steve-johnson-_0iV9LmPDn0-unsplash.jpgTervetuloa älykkääseen seminaariin! Seminaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille opiskelijoista ohjelmoijiin. Toivottavasti pääset paikan päälle tapaamaan muita IT-alan toimijoita ja kuulemaan käytännön älykkäistä ratkaisuista ja tekoälyn tulevaisuuden näkymistä. Tapahtuma on maksuton.

Tilaisuuden pääpuhuja on Zach Shelby, joka on Edge Impulsen perustajajäsen ja toimitusjohtaja. Edge Impulse on keskittynyt sulautettujen järjestelmien koneoppimiseen.

Seminaarin jälkeen järjestetään Kokkolan kaupungintalolla Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen lukuvuoden avajaiset, johon kaikki seminaariin osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita!

Ohjelma 12.30-16.00

 

Seminaarin avaus

Ismo Hakala, professori, informaatioteknologian yksikön johtaja, varajohtaja Kokkolan yliopistokeskus

Tekoäly mobiililaitteissa ja sulautetuissa järjestelmissä

Rony Franca Leppänen, projektitutkija, Jyväskylän yliopisto, koneoppimistutkija Cubicasa, konsultti Silo AI

Ohjelmistoanturin käyttö teollisuusprosessin analyysituloksien ennustamisessa

Tommi Mäkelä automaatioinsinööri, Jervois Finland Oy

Valmistuneiden muistaminen

 

Kahvit

 

Democratizing AI for every Industry

Zach Shelby, yrittäjä, toimitusjohtaja, Edge Impulse

Päätössanat

Ismo Hakala

Puhujat

 
Zach Shelby

Zach Shelby

Yhdysvaltalais-suomalainen Zach Shelby on yrittäjä, sijoittaja ja tekniikan asiantuntija sulautettujen järjestelmien alalla ja hänellä erityinen kiinnostus koneoppimiseen (TinyML) sekä internetiin kehittämiseen. Zach on Edge Impulse- tekoälyalustan perustajajäsen ja toimitusjohtaja. Hän on aiemmin toiminut brittiläisen Armin varatoimitusjohtajana, Mirco:bit säätiön ja Sensinoden perustajana ja toimitusjohtajana.

 

 
Rony Franca Leppänen

Rony Franca Leppänen

Rony Franca Leppänen työskentelee koneoppimistutkijana kiinteistöalalle ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja tarjoavalla oululaislähtöisellä Cubicasalla, joka on viime vuosien aikana noussut maailman johtavaksi mobiilin sisätilakartoituksen kehittäjäksi. Rony kehittää myös Chydeniuksella YMPYRÄ-hankkeessa projektitutkijan roolissa ympäristönseurantaan suunnattuja älykkäitä monitorointi- ja tunnistuslaitteita. Lisäksi Rony toimii konsultin tehtävissä yhdellä Euroopan suurimmalla tekoälytalolla Silo AI:lla. Koulutukseltaan Rony on tietotekniikan ja taloustieteen maisteri sekä hän tekee väitöskirjaa Jyväskylän yliopistolla.

 
 
Tommi Mäkelä

Tommi Mäkelä

Tommi Mäkelä toimii automaatioinsinöörinä kobolttituotevalmistaja Jervois Finland Oy:llä Kokkolassa ja hän vastaa tehtaan automaatio- ja tehdastietojärjestelmien ylläpidosta, kehityksestä ja projektoinnista. Tommilla on yli kymmenen vuoden kokemus prosessiautomaatiosta teollisuusympäristössä käsittäen laaja-alaisesti automaatiojärjestelmien elinkaaren vaiheet. Päätoimen ohella Tommi on myös toiminut sivutoimisena tuntiopettajana Centria-ammattikorkeakoulussa opettaen automaatiojärjestelmiä insinööriopiskelijoille. Tommi opiskelee Kokkolan yliopistokeskuksessa tietotekniikan maisteriohjelmassa, missä hän on perehtynyt tekoälyyn ja koneoppimiseen.

 

Yliopistokeskuksen avajaiset

Tervetuloa myös juhlistamaan Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen lukuvuoden avajaisia Kokkolan kaupungintalolle. Lukuvuoden avajaisjuhla on yliopistokeskuksen henkilöstön, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden yhteinen tilaisuus, jossa juhlapuheen pitää alue- ja väestönkehityksen asiantuntija, VTT Timo Aro.

Aika: to 7.9.2023 klo 17.30.

Paikka: Kokkolan kaupungintalon Kokkolasali, Kauppatori 5.

Avajaisten ohjelma!

Ilmoittautuminen avajaisiin tapahtuu seminaarin ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautumiset viimeistään 3.9. mennessä.

EN Co-funded by the EU_PANTONE.jpg

 robocoast_edih_logo.png