Kauppatieteiden maisteriohjelma - liiketoiminnan kehittäminen (Kokkola)

Seuraava kauppatieteiden maisteriohjelma käynnistyy Kokkolassa keväällä 2024.  

Maisteriohjelmassa järjestetään keväällä 2024 yhteensä viisi kaksipäiväistä (to-pe) lähijaksoa. Kaikkien lähijaksojen aikataulu on torstaisin klo 13-19 ja perjantaisin klo 8.30-13. Lähijaksojen päivämäärät:

  • 11.-12.1.2024
  • 8.-9.2.2024
  • 14.-15.3.2024
  • 11.-12.4.2024
  • 23.-24.5.2024

Seuraava maisteriohjelman hakuajankohta ei ole vielä tiedossa. Jätä yhteystietosi, pidämme sinut ajan tasalla maisteriohjelmaan liittyvistä uutisista. Yhteystietolomakkeeseen pääset tästä.

Laaja-alaiset liiketoiminnan kehittämisen opinnot

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa voi suorittaa Vaasan yliopiston kauppatieteiden maisteritutkinnon. Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma on erityisesti aikuisopiskelijoille suunnattu ohjelma, joka antaa valmiudet työskennellä vaativissa kehittämistehtävissä, joissa tarvitaan laaja-alaista osaamista.

Maisteriohjelman sisältö

Opinnot keskittyvät kokonaisvaltaiseen menestyvän liiketoiminnan kehittämiseen painottuen kolmeen teemaan.

  • Liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen
  • Henkilöstöjohtaminen
  • Vastuullinen organisaatio ja hallinto

Maisteriohjelman syventävät opinnot sisältävät opintojaksoja jokaisesta teemasta. Ohjelman valinnaiset opinnot tarjoavat mahdollisuuden suunnata opintoja vahvemmin yhteen tai useampaan teemaan oman kiinnostuksen mukaan.

Opiskelu työn ohessa

Maisteriohjelma on kolmivuotinen, mutta tutkinnon voi halutessaan suorittaa myös kahdessa vuodessa. Maisteriohjelman opintojaksojen toteutuksessa käytetään tehokkaasti digitaalista oppimisympäristöä ja nojataan verkkopedagogiikkaan. Ensimmäisenä kevätlukukautena järjestetään läsnäoloa vaativia lähijaksoja, mutta tutkinnon edetessä opetus on monimuoto-opetusta painottavaa. Lähijaksot toteutetaan kuukausittain järjestettävinä kaksipäiväisinä seminaareina Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa, lähijaksojen keskiössä on tiedon prosessointi ja soveltaminen sekä vertaisoppiminen erilaisten ryhmä- ja yhteistyömenetelmien tuella.

Vaasan yliopiston opetus

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmassa opetus pohjautuu tieteelliseen tutkimukseen. Opetuksessa keskitytään käytännön haasteiden ratkaisemiseen vankan teoreettisen osaamisen pohjalta. Samalla käydään vuoropuhelua paikallisen elinkeinoelämän kanssa, jotta voimme tarjota uusimman tiedon yhteiskunnan käyttöön.

Ura- ja jatko-opintomahdollisuudet

Kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittanut kykenee johtamaan asioita ja ihmisiä ja työskentelemään itsenäisesti alan vaativissa asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä, sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittaneet saavat myös ekonomin arvon.

Kauppatieteiden maisterin tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden kauppatieteiden lisensiaatin ja tohtorin tutkintoihin.

Kysy lisää

Heini Pensar, yliopistonopettaja. Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelman vastuuopettaja.

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma Vaasan yliopiston verkkosivuilla.
Tutustu myös maisteriohjelman blogiin.


Opiskelijatarina: Hanna Pahkala

Hanna+Pahkala.jpg

Parasta opiskelussa on ollut opittujen aiheiden soveltaminen ja peilaaminen omaan työhön. 

Lue lisää.