Hae opiskelemaan

Opiskele aikuisena! Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa kehität osaamistasi joustavasti. Seuraava haku tutkinto-opintoihin on syksyn yhteishaku  31.8.–14.9.2022.

Monipuolista aikuisopiskelua.jpg

Hanki pätevyys. Erikoistu uuteen.

Syksyn yhteishaku 31.8. klo 8.00 − 14.9.2022 klo 15.00


Kevään 2. yhteishaussa 16.–30.3.2022 haettiin seuraaviin tutkintokoulutuksiin:

Yhteishaun aikataulut

6.4. klo 15.00 Hakemuksen liitteet tallennettava Opintopolkuun tai toimitettava korkeakouluun.
30.5. Todistusvalinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään.
8.7. Muiden kuin todistusvalintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään.
15.7. klo 15.00 Hakijan on ilmoitettava viimeistään opiskelupaikan vastaanottamisesta.
2.8. klo 15.00 Varasijoilta hyväksyminen päättyy.

Opinnot alkavat syksyllä 2022

Aikuiskoulutus vie eteenpäin työelämässä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa tarjottava aikuis- ja täydennyskoulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat uralleen uutta suuntaa tai haluavat hankkia erikoisosaamista tai työhön tarvittavat pätevyyden.

Useat koulutusohjelmat, täydennyskoulutukset ja avoimen yliopiston opinnot voi suorittaa etänä digitaalisten oppimisympäristöjen avulla, joten opiskelu onnistuu työnteon ohella. Tarvittava lähiopetus pyritään järjestämään iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten pääsen tutkinto-opiskelijaksi?

Tutkinto-ohjelmiin haetaan esimerkiksi soveltuvan tutkinnon ja avoimen yliopiston opintojen sekä joidenkin koulutusten kohdalla myös työkokemuksen perusteella. Vaatimukset vaihtelevat koulutusohjelmasta toiseen. Tarkista hakukohdekohtaiset valintaperusteet ja polut tutkinto-opiskeluun.

Avoimen kautta tutkinto-opiskelijaksi

Jyväskylän yliopisto järjestää Kokkolassa kaikille avointa yliopisto-opetusta. Yksittäisten kurssien lisäksi tarjolla on eri koulutusalojen opintokokonaisuuksia, jotka antavat hyvät eväät maisteriopintoihin hakeutumiseen. Avoimen kautta suoritetut opinnot voi myöhemmin sisällyttää tutkintoon, mikä nopeuttaa valmistumista. Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa monipuolisen kurssi- ja koulutustarjonnan.


Tutkintopolut Kokkolan yliopistokeskuksen koulutuksiin