Hae opiskelemaan

Opiskele aikuisena! Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa kehität osaamistasi joustavasti ja vaikka työn ohessa. Aikuiskoulutukseen erikoistuneessa yliopistokeskuksessa tarjotaan kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin johtavan koulutuksen lisäksi täydennyskoulutusta ja avoimen yliopiston opintoja.
  • Meillä voit opiskella kauppatieteiden, kemian, sosiaalityön ja tietotekniikan maisteriohjelmissa, luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelmassa sekä varhaiskasvatuksen opettajan kandidaattiohjelmassa.
  • Tutkinto-ohjelmiin haetaan esimerkiksi soveltuvan tutkinnon ja avoimen yliopiston opintojen sekä joidenkin koulutusten kohdalla myös työkokemuksen perusteella.

Kevään yhteishaku  13.3.2024 klo 8.00. -  27.3.2024 klo 15.00

Syksyn yhteishaku 4.9.2023 klo 8.00 – 14.9.2023 klo 15.00

Kevään ensimmäinen yhteishaku 3.1.2024  klo 8:00 – 17.1.2024 klo 15:00

Kevään 2024 ensimmäisessä yhteishaussa on mahdollisuus hakea opiskelemaan soveltavan kemian kansainväliseen Oulun yliopiston maisteriohjelmaan Chemistry of Sustainable Processes and Materials, Master's Programme in Chemistry.

Aikuiskoulutus vie eteenpäin työelämässä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa tarjottava aikuis- ja täydennyskoulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat uralleen uutta suuntaa tai haluavat hankkia erikoisosaamista tai työhön tarvittavat pätevyyden.

Useat koulutusohjelmat, täydennyskoulutukset ja avoimen yliopiston opinnot voi suorittaa etänä digitaalisten oppimisympäristöjen avulla, joten opiskelu onnistuu työnteon ohella. Tarvittava lähiopetus pyritään järjestämään iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten pääsen tutkinto-opiskelijaksi?

Tutkinto-ohjelmiin haetaan esimerkiksi soveltuvan tutkinnon ja avoimen yliopiston opintojen sekä joidenkin koulutusten kohdalla myös työkokemuksen perusteella. Vaatimukset vaihtelevat koulutusohjelmasta toiseen. Tarkista hakukohdekohtaiset valintaperusteet ja polut tutkinto-opiskeluun.

Avoimen kautta tutkinto-opiskelijaksi

Jyväskylän yliopisto järjestää Kokkolassa kaikille avointa yliopisto-opetusta. Yksittäisten kurssien lisäksi tarjolla on eri koulutusalojen opintokokonaisuuksia, jotka antavat hyvät eväät maisteriopintoihin hakeutumiseen. Avoimen kautta suoritetut opinnot voi myöhemmin sisällyttää tutkintoon, mikä nopeuttaa valmistumista. Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa monipuolisen kurssi- ja koulutustarjonnan.


Tutkintopolut Kokkolan yliopistokeskuksen koulutuksiin