Hae opiskelemaan

Haku tietotekniikan maisterikoulutukseen

dai-ke-32162.jpg

Haku Tietotekniikan maisterikoulutukseen koostuu kahdesta vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa suoritat valintakriteereihin kuuluvia tutustumisopintoja. Toisessa vaiheessa haet varsinaista opinto-oikeutta kevään tai syksyn valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tarkemmat ohjeet tutustumisopintoihin ilmoittautumiseen ja varsinaiseen opiskelijahakuun löydät CiNetCampus-sivuiltamme.

Tietotekniikan maisterikoulutus

Tietotekniikan maisterikoulutus on tieto- ja viestintätekniikan sovelluksia hyödyntävää monimuoto-opiskelua, joka mahdollistaa työn ohessa opiskelun omalta kotipaikkakunnalta. Koulutusteknologioita hyödyntämällä opiskelijoille voidaan tarjota mahdollisimman joustavia mahdollisuuksia opetukseen osallistumiseen ja kurssien suorittamiseen. Käytetty ratkaisu perustuu ennen kaikkea videoitujen luentojen, etäohjaustyökalujen ja www-pohjaisen oppimisalustan monipuoliselle käytölle. Koulutusjärjestelyt mahdollistavatkin niin etäopiskelun kuin luentojen kertaamisen. Opetukseen voi osallistua seuraamalla suoria videolähetyksiä CiNetCampus-videojulkaisujärjestelmän kautta tai tulemalla lähiopetukseen paikan päälle Kokkolaan.

Kokkolassa Tietotekniikan maisteriohjelmaa järjestetään Ohjelmisto- ja tietoliikennetekniikan opintosuunnassa suorittaen Sensoriverkkojen (SV) suuntaava moduuli, joka pohjautuu yliopistokeskuksen sensoriverkkojen tutkimukseen.