Hae opiskelemaan

Haku tietotekniikan maisterikoulutukseen

dai-ke-32162.jpg

Haku Tietotekniikan maisterikoulutukseen koostuu kahdesta vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa suoritat valintakriteereihin kuuluvia tutustumisopintoja. Toisessa vaiheessa haet varsinaista opinto-oikeutta kevään tai syksyn valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tarkemmat ohjeet tutustumisopintoihin ilmoittautumiseen ja varsinaiseen opiskelijahakuun löydät CiNetCampus-sivuiltamme.

Tietotekniikan maisterikoulutus

Tietotekniikan maisterikoulutus on tieto- ja viestintätekniikan sovelluksia hyödyntävää monimuoto-opiskelua, joka mahdollistaa työn ohessa opiskelun omalta kotipaikkakunnalta. Koulutusteknologioita hyödyntämällä opiskelijoille voidaan tarjota mahdollisimman joustavia mahdollisuuksia opetukseen osallistumiseen ja kurssien suorittamiseen. Käytetty ratkaisu perustuu ennen kaikkea videoitujen luentojen, etäohjaustyökalujen ja www-pohjaisen oppimisalustan monipuoliselle käytölle. Koulutusjärjestelyt mahdollistavatkin niin etäopiskelun kuin luentojen kertaamisen. Nykyään opetus tarjotaan opiskelijoille lyhyinä temaattisina videoina siten, että jokainen video sisältää vain yhden aihealueen. Videomuotoisen oppimateriaalin jakamiseen on käytössä meidän itse rakentama CiNetCampus-videojulkaisujärjestelmä.

Kokkolassa Tietotekniikan maisteriohjelmaa järjestetään Ohjelmisto- ja tietoliikennetekniikan opintosuunnassa suorittaen Sensoriverkkojen (SV) suuntaava moduuli, joka pohjautuu yliopistokeskuksen sensoriverkkojen tutkimukseen.