Opiskele kauppatieteitä työn ohella

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa voit suorittaa Vaasan yliopiston kauppatieteiden maisteritutkinnon. Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma on erityisesti aikuisopiskelijoille suunnattu ohjelma, joka antaa valmiudet työskennellä vaativissa kehittämistehtävissä, joissa tarvitaan laaja-alaista osaamista. Opinnot toteutetaan työssäkäyville aikuisopiskelijoille sopivilla opiskelutavoilla ja noudattavat Vaasan yliopiston liiketoiminnan kehittämisen opetussuunnitelmaa.

Hakeminen maisteriohjelmaan

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku-palvelussa. Koulutus löytyy opintopolusta nimellä Liiketoiminnan kehittäminen, kauppatieteet Kokkola.

Päivitämme näille sivuille tiedon seuraavan haun ajankohdasta Opintopolku-palvelun ohella.

Maisteriohjelmaan hakijoilta edellytetään aiempia opintoja – tutustu syksyn 2023 maisterihaun valintaperusteisiin ja vahvista mahdollisuuksiasi tulla valituksi avoimen yliopiston opinnoilla.

Seuraava maisteriohjelman hakuajankohta ei ole vielä tiedossa. Jätä yhteystietosi, pidämme sinut ajan tasalla maisteriohjelmaan liittyvistä uutisista. Yhteystietolomakkeeseen pääset tästä.

 

Opiskelijatarina liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmasta: Sandra Soutolahti

Monia aikuisopiskelijoita varmasti mietityttää, miten järjestää perhe ja työ vaihdon aikana. Rohkaisen silti jokaista hakemaan ja tutkimaan vaihtoehtoja. Se on sen arvoista.
Lue lisää Sandran opiskelijavaihdosta Roomassa.