Uudet maisteriopiskelijat aloittavat tammikuussa

Kolmannen kerran Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa toteutettava Vaasan yliopiston liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma käynnistyy tammikuussa 2024. Kolmivuotinen maisteriohjelma keskittyy liiketoiminnan strategiseen ja käytännön kehittämiseen sekä henkilöstöjohtamiseen. Monet opiskelijat suorittavat maisteriohjelman työnsä ohessa ja pystyvät yhdistämään opinnot ja työnteon suorittamalla opintojaksoja ja projektitöitä omalla työpaikallaan.

Syksyn yhteishaussa ohjelmaan saapui ennätykselliset 713 hakemusta. Tämän vuoksi alkuperäistä sisäänottoa päätettiin kasvattaa 10 opiskelijalla, ja yhteensä 45 opiskelijaa valittiin mukaan ohjelmaan. Hakijoita oli tasaisesti eri puolilta Suomea, ja ohjelmaan hyväksytyt edustavat 23 eri kuntaa tai kaupunkia. Ohjelmaan valituista 84 % on naisia ja 16 % miehiä.

Odotamme innolla uuden ohjelman alkua!

Ohjelma toteutetaan monimuotoisena ja pääasiassa joustavina verkko-opintoina. Kevään 2024 aikana ryhmä tapaa Kokkolassa kerran kuukaudessa järjestettävien lähijaksojen aikana. Kevään opintojaksotarjonta sisältää muun muassa liiketoiminnan johtamisen, organisaatiokäyttäytymisen ja verkostojen johtamisen opintoja. Lähijaksoilla vierailee asiantuntijoita Kokkolassa toimivista organisaatioista. Lisäksi tarjolla on valinnaisia kursseja sekä suomeksi että englanniksi, ja opiskelijat voivat sisällyttää opintoihinsa aiheeseen sopivia kursseja myös muiden korkeakoulujen tarjonnasta.

Uudet opiskelijat ovat juuri saaneet tiedon hyväksymisestään, ja paikkojen hyväksyminen on käynnissä. Maisteriohjelman vastaava Heini Pensar (KTT) ja yliopistokeskuksen kauppatieteiden yksikkö toivottavat uudet opiskelijat tervetulleiksi: “Odotamme innolla uuden ohjelman alkua!”