Kohti tiiviimpää yhteistyötä - kysely työelämälle

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten voisimme palvella sinua ja organisaatiotasi paremmin.

KOE-logot.pngKOE-hankkeessa mukana olevat koulutusorganisaatiot, Centria-ammattikorkeakoulu Oy, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius pyrkivät tällä kyselyllä saamaan ajantasaista tietoa Keski-Pohjanmaan alueen organisaatioiden koulutus-, tutkimus- ja kehitystarpeista. Kysymme myös toiveitasi erilaisista yhteistyömuodoista sekä ajatuksiasi siitä, millaisella viestinnällä tavoittaisimme sinut paremmin. Toivomme vastauksia kaikilta organisaatiotasoilta, jotta saamme käsityksen niin organisaatioiden arkipäivän haasteista ja tarpeista kuin pitkän aikavälin tavoitteistakin.

Alueen koulutusorganisaatioilla on laajaa asiantuntemusta ja osaamista eri aloilla. Yhteistyö näiden organisaatioiden kanssa tarjoaa alueen yrityksille ja muille organisaatioille mahdollisuuden hyödyntää tätä osaamista ja koulutusorganisaatioiden resursseja omiin tarpeisiinsa. Samalla työnantajatahot voivat edesauttaa merkittävästi osaavan työvoiman jäämistä alueellemme sekä tukea uusien osaajien sujuvaa siirtymistä työelämään.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä suunnittelemaan alueen tarpeisiin vastaavia tulevaisuuden koulutus-, tutkimus- ja kehityspalveluita ja olet mukana rakentamassa vahvempaa ja paremmin kohdennettua yhteistyötä alueen toimijoiden kesken.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kysely on avoinna marraskuun 2024 loppuun saakka.

Vastaa kyselyyn.png

Kyselyyn pääset vastaamaan myös QR-koodilla:
KOE-hankkeen organisaatiokysely.png