DigiPaikka – Tervetuloa mukaan!

Elämme suurinta työelämän muutosta vuosikymmeniin. Digitalisoituminen sekä etä- ja paikkariippumaton työ muokkaavat uusiksi työn organisoitumisen muotoja sekä työnteon paikkaa ja tapoja. Onnistuminen muutoksessa edellyttää organisaatioilta ja työntekijöiltä uudenlaisia toimintatapoja, käytänteitä ja osaamisia.

DigiPaikka -hanke vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla tarvittavaa johtamisosaamista, digiosaamista, digitaalisten työkalujen kokeiluja sekä auttamalla organisaatioita hyödyntämään digitaalista työympäristöä tehokkaammin. Tuemme toimilla mikro- ja pk-yrityksiä sekä yhdistyksiä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämisessä sekä lisäämme organisaatioiden valmiuksia muutoksiin.

Tarjoamme mikro- ja pk-yrityksille

 • Lähtötilannekartoituksen - Kartoitetaan ja tunnistetaan etä- ja paikkariippumattoman työn johtamiseen sekä siihen liittyvien digitaalisten ratkaisujen kehittämisen tarpeita ja kiinnostusta.
 •  Valmennukset ja työpajat - Järjestetään työpajoja ja valmennuksia organisaatioiden digikyvykkyyden ja työn koordinoinnin kehittämiseksi
 • Saatujen tulosten jalkauttamisen ja hyvien käytäntöjen esittelyn - Osallistuvat organisaatiot saavat hankkeen tuottamaa tietoa siitä, mitä tekijöitä tukemalla voidaan optimaalisesti tukea henkilöstön työsuoriutumista, tehokkuutta ja hyvinvointia.
 • Digityökalukokeilut - Toteutetaan digityökalukokeiluja organisaatioissa vuorovaikutuksen kehittämiseksi paikkariippumattomassa työssä. Kokeiluja on kahdenlaisia: 1) Lisätyn todellisuuden työkalut etätyössä ja
  2) Oman ja tiimintyön hallinnan -työkalut etätyössä.
 • Osallistuminen on mahdollista myös suuryrityksille ja yhdistyksille.

Digitaalisen tiekartan tehokkaaseen paikkariippumattomaan työhön. Tuotetaan organisaatioiden käyttöön työkalu paikkariippumattoman työn hyödyntämisen kyvykkyyden arvioimiseksi ja potentiaalisten kehitystoimenpiteiden hahmottamiseksi.

Osallistu

 • Valtakunnallisesti – maksuton tarjontamme on ulottuvillasi verkon välityksellä.
  Liity postituslistalle ja kuulet tarjonnastamme ensimmäisenä, ilmoittaudu tapahtumiin ja työpajoihin saadaksesi osallistumislinkin.
 • Työntekijänä/yrittäjänä tai organisaationa
 • Osallistu kiinnostuksesi mukaan itsellesi sopivaan tarjontaamme
 • Ja opi uutta digitaalisen työympäristön hyödyntämisen vasta-alkajana tai kokeneempana toimijana

 

Hankkeen toimenpiteet toteutetaan aikavälillä 03/2024 - 12/2026.

Kiinnostuitko?
Tule mukaan kehittämään omaa ja organisaatiosi digikyvykkyyttä sekä etätyön koordinaatiota!
Jätä yhteystietosi, pidämme sinut ajan tasalla DigiPaikka-hankkeen tapahtumista.

QR-koodi.jpg

Kysy lisätietoja: