Lasten yliopiston mukana maailman ympäri 80 päivässä

Ilmaisutaidon pajoja tarjolla: ilmaisun iloa, luovuutta ja yhdessä innostumista OPS:n tavoitteista
  • Avainsanat etusivu
  • Aika 10.03.2020 klo 09.0010.30 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

lastenyo.jpgHyvä kolmosluokkalaisten ope!

Lasten yliopisto järjestetään tiistaina 10.3. klo 9.00-10.30 ilmaisukasvatuksen teemalla. Kokkolan Kaupunginteatteri vie perheet ja koulut tänä vuonna matkalle maailman ympäri 80 päivässä. Tarjoamme esitykseen tuleville luokille ennakkotyöpajat, jossa osallistuvat luokat tutustuvat esityksen teemoihin ja sisältöihin ilmaisun keinoin. Ennakkopajapaikkoja on tarjolla 12 luokalle.

Ennakkopajan toteuttavat yliopistokeskus Chydeniuksen luokanopettajaopiskelijat osana ilmaisukasvatuksen opintojaan. Työpajat on suunniteltu tukemaan valikoituja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita.

Työskentelyn ohjaamisesta opiskelijoille vastaavat yliopistonopettaja Sirkku Lähdesmäki ja teatterikuraattori Esko Tynkkynen.

Työpaja on kahden oppitunnin mittainen. Osa työpajoista toteutetaan yliopistokeskuksen tiloissa (Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola) ja osa Kokkolan keskustan alueen kouluilla. Työpajat toteutetaan ti 10.3. klo 9-11 välillä. Työpajan paikkaan vaikuttaa mm. oppilasryhmän koko.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elina.vaara-sjoblom@chydenius.fi. Koska osallistujamäärä on rajattu, kannattaa ilmoittautua ripeästi. Vahvistamme osallistumisen ja työpajan sijainnin 28.2. mennessä.

MEDIA: Yhteistyökumppanina Lasten Yliopisto -tapahtumissa on sanomalehti Keskipohjanmaa, joten on mahdollista että paikalla on myös toimittaja. Huolehdithan oppilaittesi kuvausluvat kuntoon.

Lisätietoja: Sirkku Lähdesmäki