KokkoGrow tiivisti yhteistyötä ja kasvatti tunnettuutta

KokkoGrow-hanke tiivisti yhteistyötä alueen tutkimus-, koulutus- ja kehittämispalveluiden ja Kokkolan suurteollisuusalueen yrityksien välillä.

- Kyllähän KokkoGrow on kasvattanut toimintamme tunnettuutta KIP:n alueella, esimerkkinä suuren suosion saanut esimieskoulutus. Koulutustarve tuli yrityksien taholta ja se polkaistiin käyntiin nopeasti, kertoo projektipäällikkö Paula Kivinen.

Vuoden mittaisen hankkeen tavoitteena oli luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia Kokkola Industrial Parkin yrityksiin ja toimia tällä tavalla tiiviimmin yritysten toiminnan ja osaamisen kehittämisen tukena. Hankkeen aikana muun muassa tehtiin yrityskäyntejä, kartoitettiin tarpeita sekä tarjottiin yrityksien tarpeista lähteviä, pääosin maksuttomia, kehittämis- ja koulutuspalveluita.

KokkoGrow-hankkeen päätöstilaisuudessa 29.4. Keskipohjanmaa-lehden päätoimittaja Tiina Ojutkangas valotti uutismedian tulevaisuutta paikallisesta näkökulmasta. Tilaisuudessa sai ensi-iltansa Yhteistyöllä osaamista - Kampus&KIP -video, joka tehtiin yhdessä Kokkola Industrial Parkin kanssa. Videolla mukana Johanna Hylkilä, Hannu Sarja ja Toni Kauppinen. Tilaisuus oli maksuton ja avoin kaikille.

KokkoGrow-hanketta toteuttivat Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolanseudun Kehitys Oy 4/2018-4/2019 välisenä aikana Keski-Pohjanmaan liiton AIKO/ERM-rahoituksella.