Chydenius-mitali professori Timo Tiihoselle

Chydenius-instituutin Kannatusyhdistys luovutti Yliopistokeskuksen lukuvuoden avajaisjuhlassa Chydenius-mitalin Jyväskylän yliopiston matemaattisen mallinnuksen professori Timo Tiihoselle.

Koulutuksen kehittäminen on Timo Tiihosen työssä aivan keskeisellä sijalla. Professori Tiihosella on ollut merkittävä rooli tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Yliopistokeskuksen tietotekniikan maisteriopintojen kehittymisessä. Timo Tiihonen on antanut suuren panoksen myös koko Yliopistokeskuksen kehittymiseen, sen strategiseen ajatteluun sekä vararehtorikaudellaan Jyväskylän yliopistossa että toimiessaan pitkään Yliopistokeskuksen johtokuntatyössä. Timo Tiihosen loogiset ratkaisut ja halu kehittää hyviä yhteistyömalleja ovat merkittävästi edistäneet tiedekunnan ja Yliopistokeskuksen hyvien tulosten saavuttamista.

Tiihonen oli liikuttuneen yllättynyt palkitsemisestaan.

– En koe itseäni vaikuttajaksi tai verkostoitujaksi. Paikkani on ollut takarivissä. Joskus käy kuitenkin niin, että tulevaisuus tulee takavasemmalta. Silloin en ole lähtenyt pakoon. Olen toiminut.