Yhteiskuntatieteellinen seminaarisarja syksyllä 2022

Tervetuloa kaikille avoimeen yhteiskuntatieteelliseen seminaariin! Yliopistokeskuksessa aloitetaan syksyllä 2022 kuukausittainen seminaari, jossa keskustellaan yhteiskunnallisista kysymyksistä tieteen teorioiden ja tutkimuksen tukemana.
  • Avainsanat ajankohtaista etusivu #sosiaalityö #sosiaaliala sosiaalityö tapahtuma
  • Aika 06.09.2022 klo 17.0019.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Mitä tarkoittaa intersektionaalisuus? Kuinka maskuliininen pääoma selittää nuorten miesten syrjäytymistä? Mitä on uuspolanyalainen kolmoisliike?

Yhteiskuntatieteellisten seminaarien sarja 2022.jpgTule keskustelemaan Kokkolan yliopistokeskukseen siitä, kuinka yhteiskuntatieteelliset käsitteet, teoriat ja tutkimukset voivat auttaa hahmottamaan maailman menoa ja mikä on paikkamme siinä.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa aloitetaan avoin yhteiskuntatieteellinen seminaarin syksyllä 2022.

Tule mukaan!

Seminaari on tarkoitettu niin yliopistokeskuksen sosiaalitieteiden opiskelijoille, väitöskirjan tekijöille kuin kaikille akateemisesta keskustelusta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä kiinnostuneille vapaan maan vapaille kansalaisille.

Myös suuri yleisö on tervetullutta kuuntelemaan esitelmiä ja osallistumaan alustuksien jälkeiseen keskusteluun.

Seminaari järjestetään kerran kuussa, ensimmäisen kerran 6.9.2022, klo 17.00–19.00, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen tiloissa.

Haluatko alustajaksi?

Alustajaksi seminaariin voi ilmoittautua kuka tahansa oppiarvoon katsomatta lähettämällä lyhyen abstraktin esitelmänsä aiheesta sosiaalityön yliopistolehtori Jiri Niemiselle (jiri.h.e.nieminen@jyu.fi).

Lisätiedot

yliopistolehtori Jiri Nieminen +358 40 752 4825 jiri.h.e.nieminen@jyu.fi