Ajankohtaista

Sosiaalityön opetus Kokkolassa 20 vuotta
08.09.2022 klo 14.0016.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Aava-sali,

Kuvia ja muistikuvia menneestä, unelmia tulevasta. Vapaamuotoinen juhlatilaisuus yliopistokeskuksen Aavassa (ent. kirjasto)

Yhteiskuntatieteellinen seminaarisarja syksyllä 2022
06.09.2022 klo 17.0019.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius,

Tervetuloa kaikille avoimeen yhteiskuntatieteelliseen seminaariin! Yliopistokeskuksessa aloitetaan syksyllä 2022 kuukausittainen seminaari, jossa keskustellaan yhteiskunnallisista kysymyksistä tieteen teorioiden ja tutkimuksen tukemana.

Taloussosiaalityö täydentää sosiaalialan työkalupakkia

Yliopistokeskuksen sosiaalityön täydennyskoulutus antaa ammattilaisille eväitä tukea asiakkaita taloudellisten haasteiden ratkaisemisessa. Sosiaalialalla on tarve taloussosiaalityön ja talousneuvonnan osaamisen vahvistamiselle. Moniammatilliset tiimit ovat luonteva tapa järjestää taloussosiaalityötä.

Sosiaalityöstä valmistui jo 300. maisteri

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta on valmistunut 300. sosiaalityön maisteri. Sosiaalityön maisteriohjelmassa opiskellaan Jyväskylän yliopiston myöntämä yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto. Sosiaalityön tutkinto-opiskelijaksi voi taas hakea kevään 2. yhteishaussa 16.–30.3.2022.

Ekokriittinen sosiaalityö uuden kirjan keskiössä

Tutkijatohtori Ingo Stammin uusi saksankielinen teos käsittelee sosiaalisten ja ekologisten ilmiöiden suhdetta ja kuvaa erityisesti ekokriittistä sosiaalityötä. Kirjan kustantaja on Verlag Barbara Budrich.