Ajankohtaista

Hyvinvointialueiden aikuissosiaalityössä tarvitaan nyt vaikuttavia menetelmiä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen koordinoima tutkimus toteutettiin yhdessä viiden keskisuomalaisen ja keskipohjalaisen kunnan tai kuntayhtymän aikuissosiaalityön kanssa. Tutkimus tuotti tietoa siitä, mikä estää ja mikä edistää aikuisten sosiaalipalvelujen vaikuttavuutta hyvinvointialueilla. Tutkimuksen tuloksina on julkaistu konkreettiset mallinnukset neljään aikuissosiaalityön menetelmälliseen tarpeeseen.

Sosiaalityön opetus Kokkolassa 20 vuotta
08.09.2022 klo 14.0016.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Aava-sali,

Kuvia ja muistikuvia menneestä, unelmia tulevasta. Vapaamuotoinen juhlatilaisuus yliopistokeskuksen Aavassa (ent. kirjasto)

Yhteiskuntatieteellinen seminaarisarja syksyllä 2022
06.09.2022 klo 17.0019.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydenius,

Tervetuloa kaikille avoimeen yhteiskuntatieteelliseen seminaariin! Yliopistokeskuksessa aloitetaan syksyllä 2022 kuukausittainen seminaari, jossa keskustellaan yhteiskunnallisista kysymyksistä tieteen teorioiden ja tutkimuksen tukemana.

Taloussosiaalityö täydentää sosiaalialan työkalupakkia

Yliopistokeskuksen sosiaalityön täydennyskoulutus antaa ammattilaisille eväitä tukea asiakkaita taloudellisten haasteiden ratkaisemisessa. Sosiaalialalla on tarve taloussosiaalityön ja talousneuvonnan osaamisen vahvistamiselle. Moniammatilliset tiimit ovat luonteva tapa järjestää taloussosiaalityötä.

Sosiaalityöstä valmistui jo 300. maisteri

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta on valmistunut 300. sosiaalityön maisteri. Sosiaalityön maisteriohjelmassa opiskellaan Jyväskylän yliopiston myöntämä yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto. Sosiaalityön tutkinto-opiskelijaksi voi taas hakea kevään 2. yhteishaussa 16.–30.3.2022.