Ajankohtaista

Shaping an ecosocial future now! ASTRA conference, SAVE THE DATE
23.05.2024 – 09.30 25.05.2024 – 13.00 Seminarium (S-building), Seminaarinkatu 15, Jyväskylä,

The conference “Shaping an ecosocial future now!” presents the main findings of the European research and doctoral training project ASTRA, combining social work and transdisciplinary sustainability transition research, policies and practices.

Systeeminen työote sosiaalityön urapolulla -opinnot toteutetaan myös ensi lukuvuonna!

Systeeminen työote sosiaalityön urapolulla –opintokokonaisuus täydennyskoulutuksena toteutetaan uudelleen 2023-2024-lukuvuoden aikana. Kaikki opintojaksot ovat pääosin suoritettavissa ajasta ja paikasta riippumatta siten, että ne on mahdollisuus opiskella joustavasti ja työelämälähtöisesti oman aikataulun mukaan verkkovälitteisesti. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Hyvinvointialueiden aikuissosiaalityössä tarvitaan nyt vaikuttavia menetelmiä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen koordinoima tutkimus toteutettiin yhdessä viiden keskisuomalaisen ja keskipohjalaisen kunnan tai kuntayhtymän aikuissosiaalityön kanssa. Tutkimus tuotti tietoa siitä, mikä estää ja mikä edistää aikuisten sosiaalipalvelujen vaikuttavuutta hyvinvointialueilla. Tutkimuksen tuloksina on julkaistu konkreettiset mallinnukset neljään aikuissosiaalityön menetelmälliseen tarpeeseen.