Science Meets Business in Kokkola: Voi hyvin etä- ja hybridityössä

  • Avainsanat kauppatieteet etusivu tapahtuma
  • Aika 07.09.2022 klo 16.1517.30 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2B, Kokkola, Ulappa-sali
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 0408247012
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

yliopistokeskus_web.JPGTervetuloa yleisöluennolle!

 

Pandemia-ajan intensiivinen työskentely kotitoimistoilla on tuonut etätyön riskit aiempaa selvemmin esiin. Etätyön on havaittu heikentävän muun muassa fyysistä hyvinvointia ja työn imua sekä lisäävän työuupumusta. Kaikilla mainituilla tekijöillä on myös yhteys työssä suoriutumiseen. Seminaarissa keskitytään yksilö-, esihenkilö- ja organisaatiotason käytäntöihin, joiden avulla sekä työntekijän että työyhteisön hyvinvointia voidaan tukea etätyössä.

Alustaja

KTM Johanna Jansson valmistelee väitöskirjaa etätyöntekijöiden hyvinvointia tukevia henkilöstöjohtamisen käytännöistä. Johanna työskentelee esihenkilötehtävissä Centria-ammattikorkeakoulussa. Hänellä on kokemusta etä- ja hybridityössä toimivan asiantuntijatiimin johtamisesta.

Kommentaattori

Kommentaattorina Mimmi Mönkkönen Alfamelta. Mönkkönen työskentelee nimikkeellä People Development Partner, ja hänen vastuullaan on yrityksen rekrytointi ja henkilöstön kehittäminen. Alfame on toistuvasti sijoittunut kärkisijoille Suomen parhaiden työpaikkojen keskisuurten ylitysten sarjassa.

Kohderyhmä

Yritysten ja julkisorganisaatioiden edustajat sekä alueen oppilaitosten ja korkeakoulujen opetus- ja tutkimushenkilöstö. Tervetulleita mukaan ovat myös kaikki muut aihepiiristä kiinnostuneet.

Tilaisuuden tyyppi

Studia Generalia -yleisöluento (osa Science Meets Business in Kokkola -sarjaa)

Kieli

Suomi (kysymyksiä voi esittää myös englanniksi)

Toteutusmuoto

Hybriditoteutus, joskin fyysistä paikallaoloa suositellaan vahvasti. Paikalla olevilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja

Professori Tomi Kallio