Science meets Business

Tervetuloa mukaan seuraamaan Science Meets Business Kokkola -webinaaria.

science-meets-business-kuva-web.jpgTekoälyn hyödyntäminen on nähty pitkään mahdollisuutena vain isoissa yrityksissä, vaikka tekoäly voi tuoda kaikille toimialasta ja koosta riippumatta mahdollisuuksia. Tekoälykeskustelu on hyvin hajanaista ja siten monen on vaikea hahmottaa käytännön etuja. Yleinen keskustelu sisältää paljon liioittelua ja jopa virheellisiä käsityksiä tekoälyn hyödyntämisen vaikeudesta ja kustannuksista. Kokkolan yliopistokeskuksen Science Meets Business -seminaarissa ratkotaan näitä myyttejä ja keskustellaan siitä, mitä tekoälyllä on antaa PK-yrityksille.

Milloin?

Pe 27.11.2020 klo 14.00-15.30

Kenelle?

Pk-yrityksille sekä kaikille tekoälystä kiinnostuneille.

Miten mukaan?

Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla. Osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittaudu mukaan tästä, lähetämme linkin sähköpostiisi paria päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuus nauhoitetaan ja linkki tallenteeseen lisätään tälle sivulle tilaisuuden jälkeen.

OHJELMA

14.00–14.45 Tekoäly tulee pk-yritykseen, Katriina Valli,  Ai4Value Oy, perustaja, kehitysjohtaja

14.45–15.30 Teemaan liittyvää keskustelua ja pohdintaa, kommentaattorivieraana Eeva Välikangas, Painotalo Välikangas, kehitysjohtaja

Katriina-Valli-web.pngVieraana asiantuntija Katriina Valli. Hän on työskennellyt tietotekniikan parissa yli 25 vuotta ja hän on vahvasti sillä kannalla että meidän pitäisi pyrkiä takaisin ATK:n eli automaattisen tietojenkäsittelyn maailmaan sen sijaan että harjoitetaan IT:tä. Katriina on tehnyt koko työuransa datan hallinnan parissa ja nyt tekoäly-yrityksen perustajana datan käsittelyyn on tullut aivan uusi vaihe. Katriina on työskennellyt muun muassa Nokialla, Vaasalaisperäisellä Citecillä, Gartnerilla ja Zyfralla ennen omaa yritystään. Katriina on ollut kolme vuotta Tietoviikon valitsemien 100 vaikuttajan joukossa.

Katriina Valli, Ai4Value Oy, perustaja, kehitysjohtaja

 

Tervetuloa mukaan!

logot.png