Hae opiskelemaan

Opiskele aikuisena! Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa kehität osaamistasi joustavasti. Seuraava haku tutkinto-opintoihin on syksyn yhteishaku 31.8.–14.9.2022, jossa tarjolla on tietotekniikan ja kasvatustieteiden hakukohteita.

Monipuolista aikuisopiskelua.jpg

Hanki pätevyys. Erikoistu uuteen.

Syksyn yhteishaku 31.8. klo 8.00 − 14.9.2022 klo 15.00

Aikuiskoulutus vie eteenpäin työelämässä

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa tarjottava aikuis- ja täydennyskoulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat uralleen uutta suuntaa tai haluavat hankkia erikoisosaamista tai työhön tarvittavat pätevyyden.

Useat koulutusohjelmat, täydennyskoulutukset ja avoimen yliopiston opinnot voi suorittaa etänä digitaalisten oppimisympäristöjen avulla, joten opiskelu onnistuu työnteon ohella. Tarvittava lähiopetus pyritään järjestämään iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten pääsen tutkinto-opiskelijaksi?

Tutkinto-ohjelmiin haetaan esimerkiksi soveltuvan tutkinnon ja avoimen yliopiston opintojen sekä joidenkin koulutusten kohdalla myös työkokemuksen perusteella. Vaatimukset vaihtelevat koulutusohjelmasta toiseen. Tarkista hakukohdekohtaiset valintaperusteet ja polut tutkinto-opiskeluun.

Avoimen kautta tutkinto-opiskelijaksi

Jyväskylän yliopisto järjestää Kokkolassa kaikille avointa yliopisto-opetusta. Yksittäisten kurssien lisäksi tarjolla on eri koulutusalojen opintokokonaisuuksia, jotka antavat hyvät eväät maisteriopintoihin hakeutumiseen. Avoimen kautta suoritetut opinnot voi myöhemmin sisällyttää tutkintoon, mikä nopeuttaa valmistumista. Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa monipuolisen kurssi- ja koulutustarjonnan.


Tutkintopolut Kokkolan yliopistokeskuksen koulutuksiin