IT-palvelut

Käyttäjätunnukset

Yliopistokeskuksen opiskelijoilla on mahdollisuus saada yliopistokeskuksen verkon käyttäjätunnus, jolla voi työskennellä luokkien tietokoneilla (esimerkiksi atk-luokassa). Tunnusta haetaan erillisellä lomakkeella. Lomakkeita saat myös opintosihteereiltä ja vahtimestareilta. Samalla lomakkeella voit anoa myös kulkukorttia. Lomake palautetaan opintosihteerille. Atk-tunnus voidaan myöntää opinto-oikeuden voimassaolon ajaksi.

Tulostuskiintiö

Yliopistokeskuksen tulostimia ja monitoimilaitteita saa käyttää opintoihin liittyvien papereiden tulostamiseen. Kopiointi tapahtuu yksiköiden käytävillä olevilla monitoimilaitteilla. Tulostaminen edellyttää yliopistokeskuksen atk-tunnuksia. Kopiointi edellyttää myös atk-tunnuksia tai erikseen ostettua kopiointikorttia.

Opiskelijoilla on määrätty kiintiö, minkä puitteissa he voivat tulostaa ja kopioida. Maisteriopintojen opiskelijoiden kiintiö on 10 € opintojen aikana. Tulosteella ja kopiolla on sama hinta (0.03 € / mustavalkoinen tuloste ja 0.13 €  / värituloste). Linkistä https://webshop.jyu.fi/workshop/kopiotulostus-kiinti%C3%B6-2%E2%82%AC voi ostaa lisää tulostuskiintiötä. Toimittamalla kopion kuitista it-tuelle lisätään summa tulostus-saldoon.

It-tuki