Opiskelijapalvelut

Tilat

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen opiskelutilat sijaitsevat Kokkolan Kampusalueella osoitteessa Talonpojankatu 2 B.

Tilat ovat avoinna seuraavasti:

  • Ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 7.30 - 16.15 sekä iltaisin ja lauantaisin opetuksen mukaan.
  • Kirjaston aukioloajat
  • Loma-aikoina aukioloajoissa on poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan www-sivuilla ja yliopistokeskuksen somekanavilla.

Atk-luokat

Kolmannessa kerroksessa on yksi atk-luokka (Kraaseli), jonka tietokoneita voit käyttää, silloin kun luokassa ei ole opetusta. Tietokoneen käyttö edellyttää Yliopistokeskuksen verkon käyttäjätunnuksia. Ohjeet tunnusten saamiseksi saat koulutussuunnittelijalta.

Taukotila ja ruokailu

Opiskelijat voivat käyttää yliopistokeskuksen toisen kerroksen aulassa olevaa taukokeittiötä. Keittiöstä löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja vedenkeitin.

Kampusalueella sijaitsevan Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola on yliopistokeskuksen opiskelijoiden käytössä arkipäivisin ja satunnaisesti lauantaisin. Centrian puolelle Sodexon Campusravintolaan pääsee yhdyskäytävää pitkin yliopistokeskuksen 2. kerroksesta. Katso ruokalista ja aukioloajat täältä.

Kulkukortti

Yliopistokeskuksen opiskelijat saavat tarvittaessa lunastaa 20 € takuumaksua vastaan henkilökohtaisen kulkukortin. Kulkukortti oikeuttaa pääsyn yliopistokeskuksen tiloihin klo 7.00 - 21.00. Oven avaus ja kirjautuminen kulunvalvontaan tapahtuu käyttämällä kulkukorttia ovessa olevassa lukijassa. Uloskirjautuminen ja oven avaus tapahtuu käyttämällä kulkukorttia oven sisäpuoleisessa lukijassa. Opiskelijoiden on kirjauduttava kulkukortilla ulos yliopistokeskuksesta viimeistään klo 21.00.

Kulkukorttia haetaan erillisellä lomakkeella, jonka saa vahtimestareiltä. Allekirjoitettu lomake lähetetään opintosihteerille, joka tarkistaa opinto-oikeuden. Hyväksymisen ja kortin aktivoinnin jälkeen sen voi lunastaa vahtimestarilta. Kulkukortin (20 €) takuumaksu maksetaan virastomestarille. Virastomestarit säilyttävät panttimaksun siihen saakka, kunnes opiskelija palauttaa kulkukortin. Jos kulkukortti katoaa tai rikkoutuu, panttimaksua ei palauteta.

Vahtimestari Mika Läspä neuvoo aukioloaikoihin ja kulunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä.