Tutustu chydisläiseen: Terhi Pelto-Arvo

Kokkolan yliopistokeskus on tiivis, monitieteinen yhteisö, jonka väki edustaa kolmea yliopistoa. Meillä työskentelee monipuolisia aikuiskoulutuksen ammattilaisia. Esittelemme nyt heistä yhden!
 

Kuka olet ja mistä tulet? Olen Terhi ja tulen Kokkolasta. Täältä Keski-Pohjanmaalta olen kotoisin alun perinkin, mutta opiskelu ja työt ovat aikanaan vieneet ensin Jyväskylään ja myöhemmin moneen muuhunkin eri suuntaan. Kokkolassa olen asunut perheeni kanssa nyt lähes 10 vuotta.Terhi Pelto-Arvo.jpg

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Opiskelin Jyväskylän yliopistossa kieliä ja mm. kasvatustieteitä ja taloustieteitä. Opettajan pedagogiset opinnot tein Oulun yliopistossa ja sen jälkeen olen työskennellyt pääasiassa kielten opettajana.

Mitä teet työksesi? Tällä hetkellä työskentelen koulutussuunnittelijana Chydeniuksen kasvatustieteiden yksikössä. Tehtäviini on kuulunut tähän mennessä mm. opiskelijavalintoihin liittyvää hakemuskäsittelyä sekä lukujärjestys- ja vuosisuunnittelutyötä opiskelijoiden ohjauksen ja muiden opintohallinnollisten tehtävien ohella. Tuleva syksy ja uusi alkava lukuvuosi tuovat mukanaan taas uudenlaisia työtehtäviä.

Mikä on työssäsi parasta? Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Työtehtävät muuttuvat lukuvuoden kierron mukaan ja työpäivät ovat harvoin samanlaisia. Koulutussuunnittelijan työ on hyvin itsenäistä ja minulla on mahdollisuus suunnitella ajankäyttöni melko vapaasti toki huomioiden kuitenkin yhteiset palaverit ja yhdessä sovitut aikataulut. Uusien järjestelmien opettelu on ollut myös mielenkiintoista. Yhtenä työn parhaana puolena täytyy mainita myös mukavat työkaverit.

Mikä on tällä hetkellä elämässä parasta? Olen ehdottomasti kesäihminen, joten parasta tällä hetkellä elämässä on luonnollisesti kesä sekä esimerkiksi uinti- ja pyöräretket oman perheen kanssa.

Chydeniuslaisten yhteystiedot