MBA Kokkola pyörähtää taas käyntiin!

Kronqvist.pngSyksyllä on mahdollista aloittaa korkeatasoisessa johtamiskoulutuksessa Kokkolassa, kun MBA Kokkola aloittaa JOKA – Johtajana kasvaminen –moduulilla.

Infotilaisuus koulutuksesta järjestetään keskiviikkona 25.4. Tilaisuudessa Vaasan yliopiston Levón-instituutin koulutuspäällikkö Mikael Hallbäck esittelee MBA Kokkolan sisällöt ja aikataulutuksen. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen koulutuspäällikkö Paula Kivinen kertoo kokemuksia pitkäjänteisestä opiskelusta työn ohessa ja miten aikuisopiskelijaa voidaan tukea opinnoissa.

MBA Kokkola -ohjelma sopii niin yrityksissä kuin julkisorganisaatioissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville alasta ja taustasta riippumatta. MBA-ohjelman tavoitteena on laaja-alainen liiketoiminnan kokonaislogiikan ymmärtäminen, mikä mahdollistaa terveen ja turvallisen kasvun ja menestyksen. Ohjelma kehittää niin osallistujan henkilökohtaisia ominaisuuksia kuin tukee koko organisaation toimintaa.

MBA Kokkola on laajuudeltaan 90-100 op ja se on suunniteltu tehtäväksi työn ohella. Ohjelma on jaettu erillisiin, itsenäisiin moduuleihin. Osallistuja voi suorittaa koko noin kolme vuotta kestävän ohjelman, jolloin hän saa opinnoistaan arvostetun MBA-diplomin. Myös yksittäisten moduulien suorittaminen on mahdollista. Koulutusohjelmaa toteutetaan yhteistyössä Vaasan yliopiston Levón-instituutin kanssa.

Koulutus alkaa lähipäivillä 18.-19.9. Haku on parhaillaan käynnissä.

Infotilaisuus keskiviikkona 25.4. klo 14.00 Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella, Talonpojankatu 2 B, neuvottelutila Lamppi, 3.krs. Tervetuloa!

Lisätietoja MBA Kokkolasta:

https://www.chydenius.fi/mba

Koulutuspäällikkö Paula Kivinen, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius Kauppatieteiden yksikkö paula.kivinen@chydenius.fi, 040-5148751