Avoimen korkeakoulutuksen opinnot Keski-Pohjanmaalla

Keski-Pohjanmaalla on tarjolla laajasti avointa korkeakouluopetusta. Opinnot sopivat moneen elämäntilanteeseen, iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius tekee tiivistä yhteistyötä koulutustarjonnan kehittämiseksi alueen eri koulutuksenjärjestäjien kanssa.

Keski-Pohjanmaalla tarjotaan monipuolisesti avoimia yliopisto-opintoja ja ammattikorkeakouluopintoja. Opinnot ovat kaikille avoimia koulutustaustasta, tavoitteista tai iästä riippumatta eikä niihin ole valintakokeita. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa erilaisilla opiskelutavoilla. Mahdollinen lähiopetus järjestetään yleensä iltaisin tai viikonloppuisin. Avoimessa suoritetut opinnot hyväksiluetaan korkeakoulututkintoihin.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa ovat tarjolla Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opinnot.

Avoimen korkeakoulutuksen yhteistyö

Avoimen korkeakouluopetuksen toimijat tekevät monenlaista yhteistyötä. Suunnittelemme alueellista opintotarjontaa, toteutamme yhteisiä opintoja, järjestämme yhteisiä infotilaisuuksia, olemme mukana messuilla ja tapahtumissa sekä esittelemme avoimen toimintaa ja opintoja.

Yhteistyökumppaneitamme:

Oppilaitosyhteistyö

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa tarjotaan Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Muiden yliopistojen avoimen yliopisto-opetuksen järjestää Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen rakennus

Yhteistyöoppilaitokset

Järjestämme opetusta maakunnassa myös seuraavien yhteistyöoppilaitostemme kautta:


Oppiainetarjonta, opintomaksut ja opetusaikataulut vaihtelevat oppilaitoskohtaisesti.