Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Palaute seminaarista

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos keskiviikko 28. syyskuuta 2011, 12.45

”Erittäin hyvä kokonaisuus, aiheet ja esitykset mielenkiintoisia, monipuolisia, tosi havainnollistavia ja mitä suurimmassa määrin asiantuntevia."

”Erittäin ajankohtainen, monipuolinen asiasisältö. Kohtuullisesti ennätettiin ottaa myös yleisön puheenvuoroja mukaan. Mahdollisuuksien rajattomuuden korostuminen. Usko oman kylän toiminnan vahvistamiseen lisääntyi.”

”Aiheet loistavia ja ajankohtaisia, esitykset monipuolisia. Kokonaisuus toimi! Suuri asia että jo olemassa olevaa, pitkälle ajateltua nostetaan esiin toteuttajien suulla."

”Aiheet laajoja ja esittäjät asiantuntijoita. Aika tuntui välillä loppuvan kesken, jotkut keskustelut olisi voinut jatkua. Mielenkiintoisia erilaisia näkökulmia.”

”Mielenkiintoinen kokonaisuus. Seminaarin olisi ehkä voinut tiivistää yhteen päivään."

”Mielenkiintoinen ja monipuolinen.”

”Aiheita oli kattavasti ja varmasti jokainen sai jostakin aiheesta tarpeellista tietoa.”

”Seminaarin kokonaisuus ja aiheet hyvät, mielenkiintoisia esimerkkejä. Mukava, keskusteleva ilmapiiri.”

”Esitykset kiinnostavia ja ei liian pitkiä. Aiheet painottuvat vahvasti terveydenhoidon ja sosiaalityön puoleen. Olisin toivonut ”yleispiirteisempiä” luentoja hyvinvoinnista maaseudulla. Hyvinvointi on muutakin kuin vain sosiaali- ja terveyspalveluja.”

”Ainut koko päivän kestävä seminaari missä ei kertaakaan haukotuttanut – mahtava kokonaisuus, hyvät tyypit, vapaa ilmapiiri. Selvästi loppuun asti mietitty kokonaisuus.”

”Se käsitys mitä allekirjoittaneella oli KAMPA-hankkeesta, niin aiheet vastasivat hyvin (täydentävästi) niitä kytköksiä joihin hanke liittyy. Esitykset olivat kattavia ja niiden pohjalta olisi voinut keskustella laajemminkin kuin nyt oli varattu aikaa.”

Jaa |