Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Lisää Leania Johtamiseen - prosessien hallinnasta kilpailuetua

tekijä: Olli Rosenqvist Viimeisin muutos torstai 19. tammikuuta 2017, 12.37

Kesto oma logo

 

 

logotLean-ajattelu on johtamisfilosofia, jossa organisaation ja henkilöstön ongelmaratkaisutaitojen järjestelmällinen kehittäminen on kaiken keskiössä. Se tarkoittaa työyhteisön toimintamallien perusteellista ja avointa arviointia sekä niiden jatkuvaa parantamista. Lean-filosofiaa voidaan soveltaa organisaation kaikkiin prosesseihin toimialasta riippumatta.

LISÄÄ LEANIA JOHTAMISEEN oli KeStO-hankkeen 24.11.2016 pidetyn kehittämistilaisuuden teemana. Kehittämistilaisuuksien sarja jatkuu jälleen keväällä 2017 (toukokuussa) uudella aiheella. Tervetuloa!

 

Ohjelma koostui seuraavista puheenvuoroista:

  • Prosessien johtaminen organisaation strategisena valintana / Mikko      Luoma, tutkimusjohtaja, Vaasan yliopisto, Kokkolan yliopistokeskus      Chydenius
  • Kuinka Lean Six Sigma muutti Scanfilin tuotantotavat / Markku Kosunen,      CTO, Scanfil Oyj
  • Lean lisää kannattavuutta ja kilpailukykyä – mutta miten? / Jari      Kaarima, hallituksen pj, Lean5 Europe Oy
  • Kommenttipuheenvuoro / Tanja Witick, laatu- ja kehittämispäällikkö,      Kokkolan kaupunki

Lisätietoja:

Tutkimusjohtaja Mikko Luoma, Vaasan yliopisto

 

Lisää Leania Johtamiseen 

 

 Keskipohjalaisen strategiaosaamisen vahvistaminen -hanke on Keski-Pohjanmaan liiton päärahoittama- ja Kokkolan ja Kaustisen seutukunnan sekä Keskipohjan Yrityspalvelu Oy:n (Kannuksen kaupunki) osarahoittama Euroopan aluekehitysrahaston hanke. Hankkeen rahoittamiseen osallistuvat lisäksi hankkeeseen mukaan valitut yritykset sekä Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Vaasan yliopisto.

 

 

 

 

Jaa |