Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

KaVeri kokonaisuus

tekijä: Plone-support Viimeisin muutos tiistai 22. maaliskuuta 2011, 14.07
KaVeri projektikokonaisuus

KaVeri Verkotut logo

KaVeri-hankeverkosto koostuu Kokkolan kampusalueen koulutusorganisaatioiden verkko-opetusta ja sen tukipalveluja kehittävistä hankkeista. Kokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen  Verkotut- projekti sekä e-Pakki ja Tulevaisuuden eOppia nimiset EAKR rahoitteiset projektit.

Keski-Pohjanmaan aikuisopisto toteuttaa vuosina 2008-2011 e-Pakki-hankeen. Hankkeella pyritään aiempaa yksilöllisempään ja työelämäläheisempään oppimiseen, sillä työelämän nopeat muutokset edellyttävät jatkuvaa osaamisen kehittämistä.  Hankkeessa mallinnetaan työelämäläheisiä verkko-oppimisympäristöjä ja kartoitetaan työntekijöiden ja työnantajien näkemyksiä ja tarpeita oppimisympäristön kehittämiseksi.

Tulevaisuuden eOppia-hankkeen toteuttaa Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu. Hankkeen osatoteuttajina ovat Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä. Hankekokonaisuudessa tavoitellaan verkostoidun yhteistyön kautta toimivaa virtuaalista oppimiskeskusta ja samalla vältetään ilmeisimmät toiminnalliset päällekkäisyydet. Hankkeessa myös tutkitaan, kehitetään ja pilotoidaan työelämälähtöisiä koulutusratkaisuja, tukipalveluja ja tulevaisuuden opetusteknologiaa. Hankkeen toivotaan lisäksi tuovan uusia avauksia korkeakoulutuksen ja työelämän yhteistyöhön.

 

EU-lippuVipuvoimaa

Verkotut etusivulle

Jaa |