Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Muita opintoja

tekijä: tanja_isoaho — Viimeisin muutos maanantai 26. kesäkuuta 2017, 11.03

Mikäli aikaisempi koulutuksesi ei ole suoraan sopiva maisteriopintojen pohjakoulutukseksi, voit täydentää opintojasi Kokkolan yliopistokeskuksen avoimessa yliopistossa. Laadimme kanssasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan myös mahdolliset aikaisemmat soveltuvat opintojaksot.

Tietotekniikan maisteripolku avoimesta yliopistosta

Avoimen yliopiston tietotekniikan opintojaksot ovat osittain yhteisiä tietotekniikan maisterikoulutuksen kanssa. Opiskelussa käytetään myös samaa oppimisympäristöä, jonka kautta tiedotetaan opiskeluun liittyvistä asioista, esimerkiksi alkavista kursseista.

Mikäli sinulla on jo korkeakoulututkinto, pystyt hakemaan suoraan maisterivalinnassa Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen maisteriohjelmiin. Jos sinulta taas korkeakoulututkinto puuttuu, niin silloin sinun on haettava perusvalinnan kautta Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekuntaan opiskelemaan tietotekniikkaa. Peruskoulutukseen valittavat saavat opinto-oikeuden kandidaatin ja maisterin tutkintojen suorittamiseksi.

Perusvalintaan tarvittavien opintojen suorittaminen onnistuu hyvin avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opintojen avulla sinulla on mahdollisuus saada kokonaiskuva, mitä tietotekniikan opiskelu esimerkiksi työn ohessa perheelliselle on.

Mikäli olet kiinnostunut tietotekniikan opiskelusta, ota rohkeasti avoimen yliopiston tietotekniikan opinnoista vastaavaan Jukka Määttälään.

Jaa |
Ilmoittaudu koulutukseen!

Ajankohtaisimmat koulutukset ja niiden ilmoittautumisajat löydät etusivulta.