Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Coaching-palvelut

tekijä: anu_rantamaki — Viimeisin muutos perjantai 05. kesäkuuta 2015, 12.00

Mitä coaching on?

Coaching on tulossuuntautunut kehitysprosessi, joka auttaa yksilöä ottamaan käyttöönsä täyden potentiaalinsa ja yritystä saavuttamaan tavoitteensa. Coaching on valmennusta, jossa valmentajan kanssa käytävin keskusteluin tuetaan valmennettavan ammatillisten tavoitteiden saavuttamista ja parempaa itsensä johtamista. Coaching sopii erityisesti vaativissa johto- ja esimiestehtävissä toimiville ja yritysten avainhenkilöille.

Valmennus aloitetaan sopimalla valmennettavan ja hänen organisaationsa prosessille asettamista tavoitteista sekä prosessin kestosta. Valmennus tapahtuu henkilökohtaisin tapaamisin, joita tukemassa on sopimuksen mukaisesti vuoropuhelua puhelimitse tai sähköpostilla.

Tarjoamme valmennusta/coachausta asiantuntevan valmentajan ohjauksessa. Palvelumme kattavat sopivan valmentajan etsimisen sekä sovittavan pituisen valmennusprosessin ohjaukset. Hinnoittelumme perustuu valittavan valmentajan ja coachingprosessin kestoon. Toimeksiannosta tehdään aina sopimus työnantajaorganisaation ja yliopistokeskuksen välillä.

 

Ota yhteyttä: Paula Kivinen.

Jaa |