Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

DigiBisnes - digiloikka perinteisestä digibisnekseen

tekijä: Anu Rantamäki Viimeisin muutos maanantai 09. tammikuuta 2017, 12.27

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on suunnittelemassa DigiBisnes -koulutusohjelman toteuttamista ja nyt kartoitamme asiasta kiinnostuneita yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

Oletko kiinnostunut ottamaan selvää mistä digitalisaatiossa oikeastaan on kyse?
Kartoitamme DigiBisnes -koulutuksesta kiinnostuneita kasvuhakuisia yrityksiä ja organisaatioita. 

 DigiBisnes toteutus

Digitaalisaatio ei ole enää yrityksissä vain muutos vaan se on normaalitila. Rajojen ennakkoluuloton ja rohkea ylittäminen on digitalisaation perusidea, joten digitalisaatio luo yrityksille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uudistua, kasvaa ja tehostaa toimintaansa.

Digitalisaatiossa ei ole kyse pelkästään tekniikasta vaan koko toimintamallin /-tapojen ja ajattelun muutoksesta. Digitalisaatiossa on kyse yrityksen koko ajattelun ja ansaintalogiikaan uudeelleen ajattelusta.

Digitalisaatio muuttaa asiakkaiden käyttäytymistä ja siksi asiakasymmärrys on yksi digitalisaatioprosessin keskeskeisistä elementeistä. Olemme tilanteessa, jossa yrityksen on ymmärrettävä digitalisaation vaikutukset omaan liiketoimintaansa.

 

DigiBisnes on koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja valmentaa alueen pk-yrityksiä ja organisaatioita liiketoimintansa uudistamiseen ja uusien liiketoimintamallien tunnistamiseen (kiertototalous, ICT). 

DigiBisnes -hankkeen tuloksena

    • osallistujayrityksellä on digitalisaatiosuunnitelma
    • monipuolinen kuva, millaisia työkaluja ja toimintatapoja digitalisaatio mahdollistaa ja mitä työkaluja on tarjolla.
  • Lisäksi yritysten on mahdollista hyödyntää Vaasan yliopiston tietotekniikan opiskelijoiden opiskelijatiimejä, jotka esittävät omia ratkaisuehdotuksiaan yrityksen esittämään haasteeseen.
  • Yritysten on lisäksi mahdollista hyödyntää yliopistokeskuksen Informaatioteknologian yksikön hankkeita liiketoimintansa uudistamisessa.

Suunniteltu toteutusaika syksy 2016 - 2018.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi lomakkeeseemme (yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään).

Yhteystietonsa jättäneet pidämme ajantasalla hankkeen etenemisen suhteen.

 

Lisätietoja

Paula Kivinen, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

DigiBisnes koulutuspäivät

 

 

Jaa |