Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Opintoihin hakeminen

tekijä: Sanna Anttonen Viimeisin muutos maanantai 01. kesäkuuta 2015, 17.00

Kokkolan yliopistokeskus järjestää avoimen yliopiston opintoja, yliopistotutkintoon johtavaa koulutusta ja monipuolista täydennyskoulutusta. Tälle sivulle on koottu tietoa yliopistokeskuksen opintoihin hakemisesta.

Avoin yliopisto

Avoimessa yliopistossa opiskellaan oppiaineiden perus- ja aineopintoja tai yksittäisiä opintojaksoja sekä kieli-, viestintä- ja yleisopintoja. Avoin yliopisto on avoin kaikille, pohjakoulutusvaatimuksia ja pääsykokeita ei yleensä ole. Opinnot käynnistyvät ilmoittautumalla opintoihin. Monet opinnoista voit aloittaa mihin aikaan tahansa lukuvuodesta. Joihinkin opintoihin on ilmoittautumisaika.

Maisterikoulutukset

Maisterikoulutuksiin on erilliset hakuajat. Joihinkin maisterikoulutuksiin on jatkuva haku. Haku edellyttää pääsääntöisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai tiedekunnan määrämiä pohjaopintoja.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen maisterikoulutukset:

Täydennyskoulutus

Yliopistokeskuksessa järjestetään ammatilliseen kehittymiseen tähtäävää täydennyskoulutusta kasvatus- ja opetusalalla, työelämän, johtamisen ja liiketoiminnan alalla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Koulutustarjontaan sisältyy pitkiä koulutusohjelmia, lyhytkestoisia koulutuksia, seminaareja ja tilauskoulutuksia. Täydennyskoulutus on pääsääntöisesti maksullista. Koulutuksiin on erilliset hakuajat.

Jaa |
Pikalinkki

Optima