Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kv-liikkuvuus

tekijä: Sanna Anttonen Viimeisin muutos maanantai 01. kesäkuuta 2015, 17.16

KV -liikkuvuuden rahoitusvaihtoehtoja

Opiskelijoiden KV-liikkuvuudella tarkoitetaan pääasiassa opiskelijavaihtoa ja ulkomailla suoritettua työharjoittelua.  Lisätietoa KV-liikkuvuudesta saat seuraavista materiaaleista.

  • Kv-infon (26.9.2012) tallenteessa Solja Ryhänen Jyväskylän yliopiston KV -palveluista kertoo opiskelijavaihdon ja ulkomaisen työharjoittelun rahoitusvaihtoehdoista. Tallenteen kesto on noin 55 minuuttia.
  • Diaesitys Nordplus -opiskelijaliikkuvuusohjelmasta
  • Diaesitys opiskelijavaihdosta ja työharjoittelusta ulkomailla

Nordlys Express liikkuvuusapuraha

Nordlys Express -liikkuvuusapuraha mahdollistaa ulkomaan jakson niille opiskelijoille, jotka eivät pysty osallistumaan pitkäkestoisiin ulkomaan jaksoihin esimerkiksi palkkatyön, perhetilanteen tai opintosuunnitelman vuoksi.

Kokkolan yliopistokeskuksen luokanopettajien, sosiaalityön ja tietotekniikan maisteriopintojen opiskelijat voivat hakea Jyväskylän yliopiston Nordlys Express -opiskelijaliikkuvuusapurahaa 1 - 4 viikon mittaiseen:

  • opiskelijavaihtoon toisessa korkeakoulussa tai
  • työharjoitteluun opiskelijan opintoalaan kuuluvassa yrityksessä tai organisaatiossa.

Opiskelijavaihdon tai työharjoittelun tulee tapahtua Nordlys-ohjelman osallistujamaissa: Pohjoismaissa, ml. itsehallintoalueilla Ahvenanmaalla, Grönlannissa ja Färsaarilla, tai Baltian maissa. Ulkomaisen opiskelu- tai harjoittelujakson tulee olla osa tutkintoon kuuluvia opintoja.

Lisätietoja:

Jaa |
Pikalinkki

Optima