Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Vinkkejä kauempana asuville

tekijä: paivi_vuorio — Viimeisin muutos keskiviikko 30. marraskuuta 2011, 10.26

Jos asut kaukana Kokkolasta ja sinun on hankala päästä käymään kirjastossa aukioloaikoina, tässä muutama keino joilla saat tarvitsemasi aineiston:

Voit pyytää kotikuntasi kirjastoa kaukolainaamaan haluamasi kirjan. He hankkivat silloin kirjan sinulle, ja kuluja tulee kirjastosi kaukopalvelumaksun verran. Tällöin voit asioida vain paikallisen kirjastosi kanssa.

Jos opiskelet yliopistokeskus Chydeniuksen järjestämällä kurssilla, voit pyytää kirjastoa lähettämään tarvitsemasi kirjan sinulle kotiin. Tämä edellyttää, että asiakastietosi on tallennettu meidän rekisteriin, sillä kirja lainataan sinulle ennen lähetystä. Kuluja tulee postikulujen verran, vähintään 4 euroa, ja saat laskun siitä kotiisi myöhemmin. Myös palautuksen joudut hoitamaan omalla kustannuksella.

Jos käyt yliopistokeskuksessa esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin luennoilla, voit pyytää että kirjat jätettäisiin sinulle noudettavaksi. Tällöin kirjat lainataan sinulle, ja voit pyytää ne käydessäsi ensimmäisen kerroksen info-pisteestä. Edellytyksenä jälleen on, että asiakasitetosi löytyvät Jyväskylän yliopiston kirjaston rekisteristä.

Jaa |