Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kaukopalvelu

tekijä: Simo Sainio Viimeisin muutos tiistai 22. marraskuuta 2016, 15.21

Jos tarvitset työtä tai tutkimuksiasi varten aineistoa, jota ei Chydeniuksen kirjastosta löydy, voit pyytää sitä kaukolainattavaksi. Yliopistokeskuksen kirjasto palvelee myös muita kirjastoja lähettämällä kaukolainoja omista kokoelmistaan.

Omat asiakkaat

Kaukopalvelu maksaa 6€/kirja yliopistokeskuksen opiskelijoille, ja 8€/kirja muille asiakkaille. Jotkin maisteriohjelmat maksavat opiskelijoiden gradua varten hankitut kaukolainat.

Pyynnön voit tehdä joko käymällä kirjastossa, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@chydenius.fi. Anna mahdollisimman tarkat tiedot haluamastasi teoksesta!

Kaukolainaa ei tilata, jos haluamasi kirja löytyy elektronisena verkosta, tai jostakin Kokkolan kirjastoista: Kokkolan kaupunginkirjasto, Centria-ammattikorkeakoulun koulutuskirjasto tai Yliopistokeskus Chydeniuksen kirjasto.

Muut kirjastot

Lähetä kaukopalvelutilaus osoitteeseen kirjasto@chydenius.fi.

Opinnäytteitä kaukolainataan lukusalilainaksi kahdeksi viikoksi.

Kurssikirjoja pääsääntöisesti lainataan, ellei niille ole juuri paljon kysyntää omilta opiskelijoilta. Jos asiakas opiskelee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen järjestämällä kurssilla, kannattaa siitä ilmoittaa pyyntöä tehdessä.

Kaukopalvelun hinta on 9€/kirja.

Jaa |