Kokous- ja tilapalvelut

Kokkolan yliopistokeskuksen toimitilat sijaitsee kampusalueella Torkinmäellä, osoite Talonpojankatu 2B. Kiinteistö on valmistunut kesällä 2007.

Opetus- ja neuvottelutiloja vuokrataan myös yliopistokeskuksen ulkopuolisille käyttäjille. Tiedustelut virastomestari Mika Läspä.

Hinnasto

Videoneuvotteluyhteydet, suorat mediavirtalähetykset ja -tallenteet (streaming) tilaisuuksista ja tallennetun materiaalin jälkikäsittely. Tiedustelut Jari Penttilä.

Yliopistokeskus tarjoaa myös kokous- ja seminaaripalveluja: tiedustelut Anu Rantamäki.

Kokoustarjoilut hoitaa ravintola Kampus.

Tilat kerroksittain

Opiskeluun tarkoitetut tilat on sijoitettu kaikkiin kiinteistön neljään kerrokseen siten, että ne ovat kerrosten läpi ulottuvan pääaulan yhteydessä. Aulatiloissa on oleskeluun ja ryhmätyöskentelyyn sopivia pöytäryhmiä.

Ensimmäisessä kerroksessa ovat suurimmat opetustilat, Ulappa-sali ja Varvi. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös infopiste, kirjasto, kirjaston yhteydessä oleva neuvotteluhuone Lähde.

Toisen kerroksen opetustilat ovat Klippan ja erityisesti musiikinopetukseen tarkoitettu Pauha. Toisesta kerroksesta pääsee yhdyskäytävää pitkin Centria-ammattikorkeakoulun tiloihin, missä on mm. kampusravintola.

Kolmanteen kerrokseen on sijoitettu kaksi atk-luokkaa (Kraaseli ja Krunni) ja neuvotteluhuone Lamppi.

Ylimmästä neljännestä kerroksesta löytyvät Karvo-, Potti- ja Kroopi -tilat.

Ulappa-saliterva.jpg

krunni.jpglamppi.jpg