LUMA 2020

LUMA2020 on LUMA-keskus Suomen toteuttama LUMA-aineiden opetuksen ja oppimisen kehittämisen ohjelma, joka toteutetaan vuosina 2019-2020.

 

Kiinnostaako matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ja oppimisen kehittäminen uusimpaan tutkimustietoon ja suomalaisiin innovaatioihin pohjautuen yhteisöllisesti korkeakoulujen ja työelämän kanssa? Haluatteko olla rakentamassa uusia toimintatapoja, malleja ja materiaaleja sekä uudenlaista yhteisöllistä täsmäkoulutusta uusien opetussuunnitelmien tueksi oppimisyhteisössänne ja olla eturintamassa viemässä niitä eteenpäin? Ja löytämässä uusia tapoja, miten koko oppimisyhteisönne voi toimia yli oppiainerajojen ja yhteisöllisesti koulun ulkopuolisten kumppanien kanssa? Kiinnostaako teitä verkostoitua alueellisesti, kansallisesti tai kansainvälisesti?

Jos vastasitte kyllä, on tämä mahdollisuus juuri teidän oppimisyhteisöllenne tulla valituksi osaksi LUMA-keskus Suomen uudenlaista ja innostavaa LUMA-kehittämisyhteisöjen verkostoa ja profiloitua LUMA-kehittämiskouluksi tai -päiväkodiksi.

 

Lue lisää ja hae mukaan verkostoon on auki 15.9.2019 saakka.