Yhteishaun kautta opiskelijaksi Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukseen: valitse IT tai kasvatustieteet

Opiskele joustavassa aikuiskoulutuksessa tietotekniikan maisteriohjelmassa tai luokanopettajien kandidaatti- ja maisteriohjelmassa. Voit myös hakea erillishaussa varhaiskasvatuksen opettajien koulutukseen. Haku kaikkiin koulutuksiin 1.–15.9.2021 Opintopolussa.

Tule opiskelemaan Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukseen!

Syksyn yhteishaku avaa sinulle mahdollisuudet hankkia tietotekniikan tai kasvatustieteiden erityisosaamista aikuiskoulutukseen räätälöidyissä koulutusohjelmissamme.

Haettavina ovat tietotekniikan maisteriohjelma, luokanopettajien kandidaatti- ja maisteriohjelma sekä varhaiskasvatuksen tehtäviin pätevyyden antavat erilliset opinnot. 

Yliopistokeskuksessa on alkusyksynä riittänyt haettavaa: viime viikolla sulkeutui haku erillisiin erityisopettajan opintoihin.

Haku tapahtuu Opintopolussa

Hae koulutuksiimme Opintopolussa 1.–15.9.2021. Koulutukset alkavat keväällä 2022.

Syksyn yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen, jotka hakija asettaa hakulomakkeella mieluisuusjärjestykseen. Hakijalle voidaan tarjota pääasiassa vain yhtä opiskelupaikkaa. Hän voi ottaa vastaan vain yhden opiskelupaikan samana lukukautena alkavasta tutkintoon johtavasta koulutuksesta.

Tietotekniikan maisteriohjelma syksyn yhteishaussa

Tietotekniikan opinnoissa pitkät etäopiskelun perinteet

Tietotekniikan maisteriohjelmaa järjestetään Ohjelmisto- ja tietoliikennetekniikan opintosuunnassa sisältäen Sensoriverkkojen temaattisen moduulin. Filosofian maisterin tutkinnon opiskelijoille myöntää Jyväskylän yliopisto. Koulutus kestää pohjakoulutuksesta riippuen noin 3 vuotta.

Tietotekniikan opinnot on Kokkolassa suunniteltu siten, että opiskelu on mahdollista täysin etänä ja työn ohessa. Tästä joustavasta mallista on vankka kokemus jo vuosien ajalta.

Hakijoilta ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta, mutta it-alan yliopisto-opintoja täytyy olla suoritettuna jonkin verran.

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta ja valintaperusteista: 

Luokanopettajakoulutus syksyn yhteishaussa

Suomessa ainutlaatuinen luokanopettajakoulutus

Hanki luokanopettajan pätevyys, tule opiskelemaan Kokkolaan! Syksyn yhteishaussa suosittuun luokanopettajakoulutukseen valitaan taas 45 uutta opiskelijaa. Opinnot alkavat Kokkolassa arkipäivisin toteutuvana kokopäiväopiskeluna 11.1.2022.

Tällaista luokanopettajien aikuiskoulutusta ei ole muualla tarjolla: Luokanopettajien kandidaatti- ja maisteriohjelmamme on luonteeltaan tiivis, joustava, yhteistoiminnallinen ja monipuolinen. Opiskelijat tulevat usein erilaisista opetus- ja kasvatusalan tehtävistä, avoimen väylän kautta tai alanvaihtajana. Luokanopettajakoulutuksemme on suunnattu niille, joilla on ennestään suoritettuna vähintään 80 opintopisteen edestä yliopisto-opintoja. Kokemusta opettajantyöstä ei hakijoilta vaadita.

Lue lisää koulutuksesta ja valintaperusteista:

Varhaiskasvatuksen opettajaopinnot syksyn haussa

Monimuotokoulutuksella varhaiskasvatuksen tehtäviin

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden antavat opinnot ovat haettavissa erillishaussa, samaan aikaan yhteishaun kanssa eli 1.–15.9.2021. Älä siis hämmenny, jos et näe varhaiskasvatuksen hakukohdetta Opintopolun syksyn yhteishakua koskevilla sivuilla! Erillishakukin tapahtuu silti Opintopolussa.

Koulutuksen laajuus on 75 opintopistettä, ja se opiskellaan noin 1,5 vuoden kuluessa monimuotokoulutuksena. Kokonaisuuteen sisältyvät esiopetukseen ja varhaiskasvatuksen ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (60 op) sekä kaksi harjoittelua (yhteensä 15 op). Opinnot on tarkoitettu hakijoille, jotka ovat suorittaneet kasvatustieteen kandidaatin ja/tai maisterin tutkinnon. Koulutus alkaa tammikuussa 2022.

Tutustu koulutukseen:

 

Lisätietoja:

suunnittelija Maria Kotiranta, Jyväskylän yliopiston hakijapalvelut, p. 040 805 4926, maria.kotiranta@jyu.fi
www.jyu.fi/hae