Tervetuloa, 2022 ja uudet opiskelijat!

Uusia opiskelijoita aloittaa informaatioteknologian ja kasvatustieteiden yksiköissä. Uuden opiskelijan käsikirja ohjaa sujuvaan opintojen aloitukseen. Voit myös antaa palautetta hakuprosessista sekä tarkistaa Jyväskylän yliopiston tuoreimmat koronaohjeistukset. Muista seurata yliopistokeskuksen kanavia pysyäksesi ajan tasalla!

Lämpimät onnittelut ja tervetulotoivotukset kaikille Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen uusille opiskelijoille. Hienoa, että valitsitte opiskelupaikaksenne yliopistoyhteisömme!

Nyt alkaviin koulutuksiin on haettu syksyn 2021 yhteis- ja erillishakujen kautta. Opintoja aloitellaan paraikaa tietotekniikassa sekä kasvatustieteissä (luokanopettajien aikuiskoulutus, erilliset varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot).

Tutustu yliopistokeskukseen

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Olemme erikoistuneet aikuiskoulutukseen sen eri muodoissa: yliopistokeskuksessa saat niin avointa yliopisto-opetusta, maisterin- ja tohtorintutkintoon johtavaa koulutusta kuin erilaisia täydennyskoulutuksia. Yliopistokeskus sijaitsee Kokkolan kampusalueella, jossa ovat myös Centria-ammattikorkeakoulun ja Kpedun tilat.

FOR JYU. SINCE 1863.

Uuden opiskelijan käsikirja auttaa sujuvassa opintojen aloituksessa

Löydät JYU:n Uuden opiskelijan käsikirjasta mm. check listin opintojen aloitukseen, ohjeita opintojen suunnitteluun, tietoa yliopistoelämästä ja kampusalueista sekä alkuorientaation materiaaleja.

Tutustu JYU:n käsikirjaan

Kysely uusille opiskelijoille

Haluaisimme kuulla tarkemmin siitä, mistä sait hakuvaiheessa tietoa Jyväskylän yliopistosta ja hakukohteestasi, mitkä asiat vaikuttivat opiskelupaikan hakuun ja missä viestintäkanavissa haluaisit jatkossa saada tietoa yliopiston ajankohtaisista asioista. Kiitos vastauksestasi!

Vastaa tästä kyselyyn 31.1.2022 mennessä

Jyväskylän yliopiston koronaohjeistus opiskelijoille

Opiskelijoiden koronaohjeistussivulle kootaan ajantasainen tieto liittyen koronatilanteeseen Jyväskylän yliopistossa ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.

Lue lisää

Tervetuloa jäseneksi Suomen parhaaseen ylioppilaskuntaan

Sinäkin olet JYY:n jäsen. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eli JYY on opiskelijoiden oma yhteisö, joka tarjoaa opiskelijoille tukea ja apua opintoihin liittyvissä pulmatilanteissa, valvoo etuja, jakaa tarrat opiskelijakorttiin, tarjoaa opiskelija-asuntoja ja järjestää monipuolista toimintaa.

Lue lisää niin tiedät, miten JYY voi sinua auttaa tai miten osallistua toimintaan!

JYY:n uuden opiskelijan ABC

Seuraa yliopistokeskusta

Ota kanavamme seurantaan, ja pysy ajantasalla!

Antoisaa opiskelua!