Supermarsu draamatyöpajat Lasten yliopistossa maaliskuussa

Lasten yliopisto jatkuu tiistaina 26.3. klo 9.00 draamakasvatuksen teemalla. Kaupunginteatterin päänäyttämön täyttää tänä keväänä sydämellinen tarina ystävyydestä ja rohkeudesta, kun lavalle marssii Supermarsu ystävineen. Lasten yliopisto tarjoaa 12 kolmosluokalle toiminnallisen draamamenetelmiä käyttävän ennakkotyöpajan Supermarsu-näytelmään liittyen. Työpajassa tutustutaan esityksen teemoihin, jolloin itse katsomiskokemuksesta saa enemmän irti. Ennakkopajan toteuttavat yliopistokeskus Chydeniuksen luokanopettajaopiskelijat osana ilmaisukasvatuksen opintojaan.

Työpaja on kahden oppitunnin mittainen. Osa työpajoista toteutetaan Yliopistokeskuksen tiloissa (Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola) ja osa Kokkolan keskustan alueen kouluilla. Työpajat toteutetaan 26.3. klo 9-11 välillä. Työpajan paikkaan vaikuttaa mm. oppilasryhmän koko.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elina.vaara-sjoblom@chydenius.fi. Koska osallistujamäärä on rajattu, kannattaa ilmoittautua ripeästi. Vahvistamme osallistumisen ja työpajan sijainnin 28.2. mennessä. Kerrothan ilmoittautuessasi ryhmän koon ja opettajan yhteystiedot. Työpajan vetäjät ovat mahdollisesti ennakkoon yhteydessä opettajaan.

Yhteistyökumppanina Lasten Yliopisto -tapahtumissa on sanomalehti Keskipohjanmaa, joten on mahdollista että paikalla on myös toimittaja. Huolehdithan oppilaittesi kuvausluvat kuntoon.

Tulevat Lasten yliopisto – tapahtumat:

Kevät 2019

  1. 8.5.2019 ”Salaisuuksien Saari” -ohjelma tarkentuu vielä

Syksy 2019

  1. 28.9.2019 Tutkijoiden yö
  2. Lokakuu 2019 Ympäristö-teema, kohderyhmä 3.-6. -luokkalaiset, vastuuhenkilö Pentti Impiö
  3. Joulukuu 2019 Mediapaja + Lastenkirjallisuus, kohderyhmä 3.-6. -luokkalaiset, vastuuhenkilö Sirkku Lähdesmäki ja Merja Meriläinen