Rytmiä reppuun -aikuiskoulutustapahtuma Kaupan ja Kulttuurin Yössä 7.9.2018

  • Avainsanat etusivu avoinetusivu
  • Aika 07.09.2018 klo 17.1520.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kaupan ja Kulttuurin Yössä Purje-lavan läheisyydessä
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Osallistujat Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Kaustisen evankelinen opisto.
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

reppu.jpg

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on mukana Kaupan ja Kulttuurin Yössä 7.9. koulutusorganisaatioiden yhteisellä teltalla Purje-lavan läheisyydessä teemalla Rytmiä reppuun.

Mukana ovat Yliopistokeskuksen lisäksi Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Kaustisen evankelinen opisto.

Tapahtumassa palkitaan vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja sekä vuoden koulutusmyönteinen organisaatio. Palkitsemistilaisuus järjestetään Purje-lavalla alkaen klo 17.30.

Poimi ajankohtaista tietoa aikuiskoulutuksista ja opiskelumahdollisuuksista. Esitä myös omia toiveita koulutustarjonnasta ja osallistu kilpailuun, jossa on palkintona laadukkaita Fjällräven-reppuja. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus perehtyä laajaan valikoimaan aikuiskoulutusta yhdessä paikassa ja saada lisätietoa ja neuvontaa kaikkien koulutusorganisaatioiden edustajilta.

Yliopistokeskuksen opintoneuvoja Sanna Anttonen on tavattavissa teltallamme, tervetuloa juttusille ja kyselemään opinnoista!