Osalle avoimen yliopiston opiskelijoista lähtenyt virheellinen automaattiviesti käyttäjätunnuksen aktivoinnista

Kokkolan ja Jyväskylän avoimet yliopistot yhdistyivät viime vuonna. Yhdistymisen vuoksi vanhoja opintorekisteritietoja on siirretty uuteen järjestelmään. Siirron yhteydessä joillekin opiskelijoille lähetettiin virheellinen automaattiviesti. Viestiin ei tarvitse reagoida.

Joukko Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston entisiä opiskelijoita on vastaanottanut 18.–19.1.2022 automaattiviestin, jossa kehotettiin rekisteröitymään Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnuksen aktivoimiseksi.

Viesti on virheellinen, ja sen voi jättää huomiotta.

Virheellinen viesti johtui Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opiskelijarekisterin siirrosta Sisuun.

Virheellisen viestin on saanut myös joukko Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimen yliopiston vanhoja opiskelijoita, jotka eivät ole suorittaneet opintoja Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa.

Kokkolan ja Jyväskylän avoimet yliopistot yhdistyivät 1.8.2021, ja yliopistokeskuksessa palvelee nykyään JYU avoimen yliopiston toimipiste. Myös Kokkolassa ennen yhdistymistä suoritettuja opintoja koskevat opintorekisteritiedot siirtyivät JYU avoimen yliopiston hallinnoitavaksi. Tämän johdosta opiskelijarekisterin muutostyöt ovat vaikuttaneet myös joukkoon Kokkolan avoimen yliopiston vanhoja opiskelijoita.

Pahoittelemme viestin aiheuttamaa ylimääräistä häiriötä ja sekaannusta!

Lisätietoja

Jukka Honkala
Projektipäällikkö
jukka.t.honkala@jyu.fi