Kokkola Material Week 13.–18.11.2021

Kansainvälinen Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen katsauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Material Week toteutetaan tänä vuonna hybriditapahtumana Kokkolassa.
 • Kokkola Material Week 13.–18.11.2021
 • 2021-11-13T00:00:00+02:00
 • 2021-11-18T23:59:59+02:00
 • Kansainvälinen Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen katsauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Material Week toteutetaan tänä vuonna hybriditapahtumana Kokkolassa.
 • Avainsanat ajankohtaista etusivu soveltavakemia
 • Aika 13.11.2021 18.11.2021 (Europe/Helsinki / UTC200)
 • Paikka Tullipakkahuone, Kokkolan kaupungintalo, kauppakeskus Chydenia
 • Yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero +358 40 8247 012
 • Web-osoite Web-osoite
 • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Kansainvälinen Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen kattauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Kokkola Material Weekistä on alan toimijoiden ja sidosryhmien merkittävä verkostoitumistapahtuma.

Material Week on kansainvälinen kemianalan tapahtuma Kokkolassa

Katso tarkemmat ohjelmatiedot ja ilmoittaudu nyt!

 

Ohjelmarunko:

Lauantai 13.11. | Open Day Kokkola

Klo 11.00–15.00

Kokkola Material Week käynnistyy perheille suunnatulla yleisötapahtumalla kauppakeskus Chydeniassa. Yliopistokeskuksen vanha suosikki, Lasten yliopisto, tekee tapahtumassa paluun pysyhän kuulolla!

Maanantai 15.11. | Opening Seminar

Klo 14.00–18.00

Paikka: Tullipakkahuone, Tullikamarinkatu 1, Kokkola & virtuaalitapahtuma
Moderaattori: André Noel Chaker
Kieli: englanti

Avajaisseminaarissa Tullipakkahuoneella puhuttavat tulevaisuuden sähkö- ja vetyuudistukset. Alustajina toimivat Tieliikenteen tietokeskuksen Hanna Kalenoja, Euroopan lupaavimman 35 innovaattorin joukkoon valittu visionääri Perttu Pölönen ja Aurelia Turbinesin toimitusjohtaja Matti Malkamäki.

Tiistai 16.11. | GeoKokkola

Klo 9.00–16.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja virtuaalitapahtuma (osittain)
Kieli: suomi ja englanti

Geo-Kokkola -päivä siirtää tapahtuman Kokkolan kaupungintalolle. Osaamisesta ja koulutuksesta ovat keskustelemassa mm. Johanna Särkijärvi, Työ- ja elinkeinoministeriöstä ja Pekka Tanskanen Keliber Oy:stä. Päivän toisena aiheena on Akkuklusteri ja alustajina muunmuassa David Robinson Neometalsilta ja Ville Huhtanen Northvoltilta. GeoKokkolan seminaariohjelman viimeistelee päivän kolmas osio Alihankintaketjuista.

Tiistai 16.11. | Industry Meeting Point

Klo 16.00–18.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo

Alkuillasta yrityksillä on mahdollisuus luoda uusia yhteyksiä ja verkostoitua Industry MeetingPoint -tapahtumassa kaupungintalolla.

Keskiviikko 17.11. | ReKokkola

Klo 8.30–16.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja virtuaalitapahtuma (osittain)
Kieli: suomi ja englanti

Re-Kokkola-päivässä paneudutaan kemianteollisuuden energiaratkaisuihin nyt ja tulevaisuudessa. Tuomas Tikka, Kemianteollisuus ry:stä, kertoo kemianteollisuuden ilmastotiekarttaan liittyvistä tulevaisuuden tarpeista ja teknologioista, joita tarvitaan hiilineutraaliuden saavuttamiseksi. KIP:n alueen yrityksistä muun muassa Miika Uusitalo Yaralta kertoo oman organisaationsa vastuullisista ratkaisuista. Toisena teemana päivässä esitellään Ekosysteemisopimuksen Kokkolan kärjet, mm. akkukemia-aiheisessa paneelikeskustelussa. Päivän aikana järjestetään myös Waterpro-hankkeen päätösseminaari ja esitellään hankkeen tutkimustuloksia.

Keskiviikko 17.11. | Team Finland

Klo 16.00–18.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja virtuaalitapahtuma
Kieli: suomi

Päivän päättää erityisesti pk-yrityksille suunnattu suomenkielinen Team Finlandin tilaisuus.

Torstai 18.11.2021 | BioKokkola

Klo 8.30–16.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo (Kauppatori 5) ja virtuaalitapahtuma (osittain)
Kieli: suomi ja englanti

Bio-Kokkola –päivän neljä osiota ovat Biokaasu, Turve, Biokemikaalit ja Ekosysteemit kestävässä biotaloudessa. Päivän puheenvuoroissa kuullaan muun muassa hajautetusta energiantuotannosta maatiloilla, suopohjien uusista käyttömuodoista ja luonnontuotteiden uudesta tutkimuksesta. Alustajina muun muassa Saija Rasi Luonnonvarakeskuksesta, Juha Ovaskainen Geologian tutkimuskeskukselta ja Maria Svinhufvud Innomostilta.


Koko ohjelma löytyy osoitteessa:
www.materialweek.fi

Tervetuloa Kokkolaan!