Kiitos yliopistokeskus! Kiitos Keski-Pohjanmaa!

Olen saanut kahdeksan vuotta kuulua yhteisöön, jossa tehdään työtä kovasti, tuloksekkaasti ja sielulla. Olen saanut iloita menestymisistä ja jakaa huolia. Olen saanut tutustua alueemme upeisiin ihmisiin, luovaan yrittäjähenkeen, uskomattomaan korkeakulttuuriin ja sitoutuneeseen juurevuuteen. Asioita on ollut luonteva ja helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Maaliskuussa maa muuttui, eikä mikään olekaan helppoa. Yhteiskunnan eri sektoreilla on kuitenkin toimittu nopeasti ja tehokkaasti. Myös Suomen yliopistot ovat yhdessä rintamassa tehneet isojakin muutoksia toiminnassaan. Kirkkaana ykköstavoitteena on opintojen mahdollisimman sujuva eteneminen. Yliopistokeskuksessa muutoksia on helpottanut opintojen jo aiemmin pitkälle viety monimuotoisuus. Nyt syntyvissä uusissa käytännöissä on uuden vahvuuden alku, joka kannattaa hyödyntää. Isojen asioiden ratkaisemisessa on aina tilausta keskipohjalaiselle päättäväisyydelle, kysykää vaikka Chydeniuksen Antilta.

Nyt erikoisissa olosuhteissa oloni haikea, mutta luottavainen. Lähtökahveihin varaamani rahan lahjoitin vanhusten ilahduttamiseksi, ja kiitän sen sijaan näin verkon välityksellä Teitä jokaista työkaveria, yhteistyökumppania ja ystävää. Kanssanne on ollut mahtava elää, kokea ja oppia uutta.

Tanja Risikko