Kokous- ja tilapalvelut

Kokkolan yliopistokeskuksen toimitilat sijaitsevat kampusalueella Torkinmäellä, osoitteessa Talonpojankatu 2B. Rautatieasemalta yliopistokeskukselle on matkaa noin 1,4 km. Yliopistokeskukselta löytyy erikokoisia saleja ja kokoustiloja pienille ja isommillekin ryhmille. Tilojen tarkemmat tiedot löytyvät hinnastosta.

Hinnasto

Tiedustelut vahtimestari Mika Läspä.

Videoneuvotteluyhteydet, suorat mediavirtalähetykset ja -tallenteet (streaming) tilaisuuksista ja tallennetun materiaalin jälkikäsittely. Tiedustelut Marko Hägglund.

Yliopistokeskus tarjoaa myös kokous- ja seminaaripalveluja: tiedustelut Anu Rantamäki.

Kokoustarjoilut hoitaa ravintola Kampus.

Tilat kerroksittain

Opiskeluun tarkoitetut tilat on sijoitettu kaikkiin kiinteistön neljään kerrokseen siten, että ne ovat kerrosten läpi ulottuvan pääaulan yhteydessä. Aulatiloissa on oleskeluun ja ryhmätyöskentelyyn sopivia pöytäryhmiä.

Ensimmäisessä kerroksessa ovat suurimmat opetustilat, Ulappa-sali ja Varvi. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös infopiste, Aava opiskelutila ja neuvotteluhuone Lähde.

Toisen kerroksen opetustilat ovat Klippan ja erityisesti musiikinopetukseen tarkoitettu Pauha. Toisesta kerroksesta pääsee yhdyskäytävää pitkin Centria-ammattikorkeakoulun tiloihin, missä on mm. kampusravintola.

Kolmanteen kerrokseen on sijoitettu kaksi atk-luokkaa (Kraaseli ja Krunni) ja neuvotteluhuone Lamppi.

Ylimmästä neljännestä kerroksesta löytyvät Karvo-, Potti- ja Kroopi -tilat.

Ulappa-saliterva.jpg

krunni.jpglamppi.jpg