Professori Ulla Lassille Oulun yliopiston palkinto

Oulun yliopisto jakoi tunnustuksia yliopiston arvojen esimerkillisestä toteuttamisesta. Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen soveltavan kemian professori Ulla Lassi oli tänä vuonna palkittujen joukossa. Lassille on juuri myönnetty myös Kokkolan kaupungin kunniamitali.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa soveltavan kemian yksikönjohtajana toimiva professori Ulla Lassi on saanut Oulun yliopiston myöntämän tunnustuksen tekemästään ansiokkaasta työstä.

Professori Lassin palkitseminen julkistettiin Oulun yliopiston lukuvuoden 20212022 virtuaalisissa avajaisissa 6.9.2021. 

Tunnustus myönnettiin Lassille Oulun yliopiston arvon Onnistumme yhdessä esimerkillisestä toteuttamisesta. Palkintoperusteissa kerrottiin, että Ulla Lassilla on ilmiömäinen kyky saattaa alan ammattilaisia yhteen tekemään jotain uutta, tärkeää ja merkityksellistä.

"Hänellä on lähtökohtaisesti peruspositiivinen asenne yhdessä tekemiseen ja onnistumisen mahdollisuuksiin", kertoi Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäki avajaistilaisuudessa.

Kokkolan kaupungin tunnustus Lassille

Professori Lassi on myös tuore Kokkolan kaupungin myöntämän palkinnon saaja. Kokkolan kaupunki jakoi 10.9. kunniamitaleja kotikaupunkiaan ansiokkaasti esimerkiksi tieteen parissa palvelleille henkilöille. Lassille myönnettiin pronssinen kunniamitali.

Yliopistokeskus onnittelee Ullaa!

Lue lisää: