Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tieteet kohtaavat Kokkolassa. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on kolmen yliopiston yhteisö, jota hallinnoi Jyväskylän yliopisto. Kampuksella toimivat myös Vaasan yliopisto ja Oulun yliopisto. Yliopistokeskus sijaitsee Kokkolan keskustan tuntumassa kampusalueella.

Aikuiskoulutukseen erikoistuneessa yliopistokeskuksessa tarjotaan maisterin ja tohtorin tutkintoihin johtavaa koulutusta, täydennyskoulutusta ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Tutkimus- ja kehittämishankkeet sekä yhteistyö lähialueiden toimijoiden kanssa ovat keskeinen osa toimintaa.

Kehitä osaamistasi. Tutki  ja tiedä.

 

Hae opiskelemaan

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa toimii viisi yksikköä, jotka tarjoavat maisteri- ja tohtorivaiheen tutkinto-ohjelmia. Koulutus räätälöidään yksilöllisiksi opintopoluiksi.

Syksyn yhteishaussa 31.8.–14.9.2022 voit hakea tietotekniikan ja kasvatustieteiden hakukohteisiin.

Lue lisää yhteishausta ja muista opiskelumahdollisuuksista


 " "

" "

Opiskelijalle

Chydeniuksessa olemme erikoistuneet aikuiskoulutukseen. Tarjoamme aikuisopiskelijoille runsaasti ohjausta ja tukea opiskelussa ja opintojen suunnittelussa. Katso opiskeluun liittyvät ohjeemme!

Tutustu opiskelijan ohjeisiin

Kansainvälistä ja alueellista tutkimusta

Kaikilla viidellä koulutusalalla on tutkimustoimintaa Kokkolassa. Koulutustarjonta ja tutkimustyö tukevat tiiviisti toisiaan, mikä näkyy niin perustutkinto-opintojen kuin jatkokoulutusten sisällöissä. Tutkimusta tehdään yhdessä muun muassa alueen teollisuuden ja elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on keskeinen osa yliopistokeskuksen tutkimus- ja hanketoimintaa. Lue lisää yliopistokeskuksen julkaisuista ja hankkeista >>

Tutkimustyön painopisteet:

  • Teollisuuden ja elinkeinoelämän uudistumista tukeva tutkimus
  • Osallisuus, yhteisöllisyys ja hyvinvointi
  • Muuttuva oppiminen ja opettajuus

Tulossa akkualan opiskelijatapahtuma! Uusia osaajia tarvitaan edistämään vihreää siirtymää ja vahvistamaan alueen teollista ekosysteemiä. Positiivista varausta -kiertuen tilaisuus on maksuton ja &hellip

Tulossa akkualan opiskelijatapahtuma! Uusia osaajia tarvitaan edistämään vihreää siirtymää ja vahvistamaan alueen teollista ekosysteemiä. Positiivista varausta -kiertuen tilaisuus on maksuton ja &hellip

DI Kyösti Rajaniemen väitöstilaisuus tänään Oulun yliopiston Teknillisessä tiedekunnassa. Soveltavan kemian alan kuuluvan väitöksen suomennettu otsikko on ” Elektrokoagulaatio vesienkäsittelyssä: Jatkuvatoimisen &hellip

Suosittu Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus alkaa 16.11. Koulutusta on järjestetty Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa vuodesta 2010 alkaen. 👉 Varaa paikkasi ja ilmoittaudu koulutukseen!

Mitä on sosiaalisesti kestävä hyvinvointipolitiikka? Tutustu Niina Rantamäen väitöskirjaan aiheesta, niin tiedät. 👇…

Taitavan ja viisaan kollegan @NRantamaki upeassa väitöstilaisuudessa ✨ @unichydenius #sosiaalityö #maaseutu…

Tänään meillä on juhlapäivä! Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella työskentelevä Niina Rantamäki väittelee tänään alkaen klo 12.

Tänään meillä on juhlapäivä! Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksella työskentelevä Niina Rantamäki väittelee alkaen klo 12.