Kaukopalvelu

Jos tarvitset opintojasi tai tutkimustasi varten aineistoa, jota ei Chydeniuksen kirjastosta tai muista Kokkolan kirjastoista löydy, voit pyytää sitä kaukolainattavaksi.

KaukopalveluYliopistokeskuksen kirjasto palvelee myös muita kirjastoja lähettämällä kaukolainoja omista kokoelmistaan.

Sekä tilaava että lähettävä kaukopalvelu päättyvät 31.5.2019.

Omat asiakkaat

Kaukopalvelu maksaa 7€/kirja yliopistokeskuksen opiskelijoille ja 9€/kirja muille asiakkaille. Kaukolainat Varastokirjastosta ja Jyväskylän yliopiston kirjastosta ovat yliopistokeskuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle maksuttomia. Jotkin yliopistokeskuksen maisteriohjelmat maksavat opiskelijoiden gradua varten tarvitsemat kaukolainat.

Pyynnön voit tehdä joko käymällä kirjastossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@chydenius.fi. Anna mahdollisimman tarkat tiedot haluamastasi teoksesta tai artikkelista!

Kaukolainaa ei tilata, jos haluamasi kirja löytyy elektronisena verkosta, tai jostakin Kokkolan kirjastoista: Kokkolan kaupunginkirjasto, Centria-kirjasto tai yliopistokeskus Chydeniuksen kirjasto.

Muut kirjastot

Lähetä kaukopalvelutilaus osoitteeseen kirjasto@chydenius.fi.

Opinnäytteitä kaukolainataan lukusalilainaksi kahdeksi viikoksi.

Kurssikirjoja pääsääntöisesti lainataan, ellei niille ole juuri paljon kysyntää omilta opiskelijoilta. Jos asiakas opiskelee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen järjestämällä kurssilla, kannattaa siitä ilmoittaa pyyntöä tehdessä.

Kaukolainan hinta on 9€/kirja.